Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Vacanta > turism
A   A   A

Aqvila Club din Rucar, primul si singurul complex turistic din Romania afiliat la Organizatia Mondiala a Turismului

Aqvila Club din Rucar, primul si singurul complex turistic din Romania afiliat la Organizatia Mondiala a Turismului
In urma unui proces de evaluare de peste un an de zile, Aqvila Club**** din Rucar a devenit prima si singura organizatie privata din Romania membra afiliata la Organizatia Mondiala a Turismului (UNWTO), agentie a Organizatiei Natiunilor Unite (ONU).

Cu un grad ridicat de personalizare a serviciilor, Aqvila Club**** din Rucar este o locatie excelenta pentru desfasurarea activitatilor destinate turismului de afaceri, programe de team building, de training, workshopuri, intalniri de lucru si alte evenimente corporate, precum si evenimente private, aniversari.

In cei peste 15 ani de activitate, complexul a gazduit peste 500 de companii multinationale si romanesti importante. Aqvila Club**** din Rucar promoveaza un turism responsabil si durabil, gastronomie gourmet, valorifica resursele, produsele si traditiile locale, potentialul natural si uman al zonei si contribuie la imbunatatirea conditiilor de trai din comunitate.
Incurajeaza conservarea ecosistemului muntilor Carpati, prin activitati in aer liber, cu programe care contribuie la educarea participantilor in privinta ocrotirii mediului, cunoasterea si protejarea naturii si dezvolta colaborari cu organizatii care au proiecte similare de dezvoltare a turismului durabil.

www.aqvilaclub.ro

Facebook ShareTweet
 Miercuri, 04 Septembrie 2019, ora 14:30
 Autor:Comunicat de presa

 Articol citit de 369 ori

Citeste si: