Deputatul Iulian Bulai: Nicolicea a explicat Comisiei de la Venetia ca boxele USR sunt de vina pentru "unele greseli" din Legile Justitiei

Joi, 25 Aprilie 2019, ora 16:11
10569 citiri
Deputatul Iulian Bulai: Nicolicea a explicat Comisiei de la Venetia ca boxele USR sunt de vina pentru "unele greseli" din Legile Justitiei
Foto: Facebook/ Iulian Bulai

Deputatul USR Iulian Bulai a povestit, pe pagina sa de Facebook, cum a decurs intalnirea dintre membrii delegatiei Comisiei de la Venetia si reprezentantii Comisiei Iordache. Bulai sustine ca deputatul PSD Eugen Nicolicea a afirmat ca Opozitia este de vina pentru faptul ca "s-au strecurat unele greseli in deciziile finale ale comisiei speciale".

"Sunt acum la intalnirea cu delegatia Comisiei de la Venetia. Sunt asezat intre Iordache (Florin Iordache - n.red.), Nicolicea (Eugen Nicolicea - n.red.) si Cazanciuc (Robert Cazanciuc - n.red.).

Trubadurul PSD, Eugen Nicolicea, le explica membrilor Comisiei de la Venezia ca opozitia s-a comportat huliganic in comisii si noi am perturbat lucrarile comisiei speciale pentru modificarea legilor justitiei.

Sustine ca din cauza comportamentului opozitiei, care a venit cu boxe (cc Stelian Ion), s-au strecurat unele greseli in deciziile finale ale comisiei speciale. Asa se scuza marele Nicolicea in fata celor care au venit sa ne intrebe de ce Romania o ia razna.

Acestea sunt argumentele de gradinita ale omului propus spre a fi viitorul Ministru al Justitiei. Omul care se viseaza succesorul lui Tudorel Toader", a scris deputatul USR pe reteaua sociala.

Amintim ca Eugen Nicolicea a fost propus de PSD sa ii ia locul la Ministerul Justitiei lui Tudorel Toader. Presedintele Iohannis a respins propunerea, astfel ca Ana Birchall a preluat interimatul Ministerului Justitiei.

Citeste si Viorica Dancila anunta ministri interimari. Ana Birchall merge la Justitie

Ulterior, Iulian Bulai a revenit cu o postare pe Facebook in care precizeaza ca pentru a justifica ordonantele de urgenta, PSD da vina pe USR, care "a bruiat" Comisia Speciala condusa de Florin Iordache.

"In stanga mea Florin Iordache. Fost ministru de justitie. In dreapta mea Robert Cazanciuc. Fost ministru de justitie. Langa noi Eugen Nicolicea. Viitor ministru de justitie. Toti trei responsabili PSD pentru decapitarea justitiei din Romania.

Pentru a justifica ordonantele de urgenta, PSD arunca pisica moarta in ograda USR. Avem nevoie de OUG pe justitie pentru ca ne-au bruiat huliganii opozitiei (Stelian Ion) cu boxa in Comisia Speciala.

Ma simteam ca la joaca de dupa amiaza cu baiatul meu:

Eu: 'Ioachim, cine a facut mizerie aici?'

El: 'Pisica, tata!'

Diferenta este ca eram in fata Comisiei de la Venetia, nu la desene animate. Suntem in Parlamentul Romaniei, nu in sufrageria mea.

Tineti minte acest episod cand mergeti data viitoare la vot! Si povestiti asta si bunicilor vostri", a indemnat deputatul USR pe reteaua sociala.

Amintim ca reprezentanti ai Comisiei speciale a Parlamentului privind justitia s-au intalnit joi cu delegatia Comisiei de la Venetia, discutiile vizand ordonantele de urgenta pentru modificarea legilor justitiei.

Miercuri, delegatia Comisiei de la Venetia a avut intalniri cu presedintele Klaus Iohannis si cu ministrul demisionar al Justitiei, Tudorel Toader.

Conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, la Palatul Cotroceni, cu delegatia Comisiei Europene pentru Democratie prin Drept a Consiliului Europei (Comisia de la Venetia), context in care si-a exprimat nemultumirea fata de modul defectuos in care PSD legifereaza, cel mai recent exemplu fiind adoptarea modificarilor la Codurile penale.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#comisie venetia discutii comisie Iordache , #stiri USR