Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Universitatea Craiova > stiri Universitatea Craiova
A   A   A

Reactia neasteptata a patronului de la U Craiova dupa schimbarea antrenorului

Reactia neasteptata a patronului de la U Craiova dupa schimbarea antrenorului
Foto: csuc.ro
Patronul formatiei U Craiova, Mihai Rotaru, a avut o reactie neasteptata dupa ce contractul antrenorului italian Devis Mangia a fost reziliat.

Intrebat care a fost motivul pentru plecarea lui Mangia, Rotaru a oferit un raspuns ciudat si a spus ca este extrem de multumit de italian si ca nu are ce sa-i reproseze.

Mai mult, Rotaru a afirmat ca nici macar nu se gandea sa se desparta de Mangia in momentul in care l-a convocat la o intalnire.

"A fost o discutie in care s-a ajuns la concluzia ca cel mai bine este sa reziliem. Am tinut toti foarte mult la Devis, tinem la el, dar din pacate ajungem si la un astfel de moment. La noi antrenorul este seful in vestiar, este stabil, dar in anumite momente intervin rupturile dintr-un motiv sau altul. A fost o despartire mai mult decat prieteneasca. Nu au fost probleme in vestiar, nu avem ce sa reprosam din punct de vedere al profesionalismului. Preferam sa pierdem un obiectiv decat sa reziliem cu un antrenor in timpul campionatului.
Cu Mangia nu avem ce sa reprosam, toate lucrurile au mers foarte bine. Pur si simplu s-a ajuns la concluzia ca trebuie sa ne despartim. Nici nu stiu daca a venit el cu ideea sau noi. Din aproape in aproape s-a ajuns aici. Nici nu trebuie sa ai nemultumiri. Pur si simplu s-a ajuns la concluzia ca e mai bine pentru echipa. Este exclus sa fie o diferenta de viziuni. Noi, cand ne-am asezat la masa, nu ne-am gandit ca se va ajunge la o reziliere de contract", a spus Rotaru la Digi Sport.

Devis Mangia si-a reziliat, luni, contractul cu U Craiova, pe fondul rezultatelor slabe din ultima perioada.

In locul lui Mangia, interimatul va fi asigurat de Corneliu Papura.

C.S.
Facebook ShareTweet
 Luni, 15 Aprilie 2019, ora 20:33

 Articol citit de 13698 ori

Citeste si: