Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Tudorel Toader > ministrul Justitiei
A   A   A

Toader o propune pe procuroarea Hosu adjunct in DIICOT. Nicio propunere pentru sefia sectiei judiciare din DNA

Toader o propune pe procuroarea Hosu adjunct in DIICOT. Nicio propunere pentru sefia sectiei judiciare din DNA
Foto: Ministerul Justitiei (arhiva)
Ministrul Justitiei propune patru procurori pentru ocuparea unor functii de conducere din Parchetul general si DIICOT. In ceea ce priveste functia de procuror sef al Sectiei judiciare penale din DNA, pentru care au candidat doi procurori DNA, acesta nu a facut nicio propunere.

Procuroarea Elena - Giorgiana Hosu este propusa sa ocupe functia de procuror sef adjunct al DIICOT. Alti trei procurori - Antonia-Eleonora Constantin, Iulia Nedelcu si Florena- Esther Sterschi - sunt nominalizati pentru functii in cadrul Parchetului General - procuror sef al Sectiei Judiciare, procuror sef adjunct al Sectiei Judiciare si procuror sef al Sectiei de Resurse Umane si Documentare.

In cazul functiei de procuror sef al Sectiei judiciare penale din cadrul DNA, pentru care au candidat doua procuroare din DNA, Toader nu a facut nicio propunere. Cele doua care au candidat sunt: Carmen Simona Ricu si Gabriela Popa, ambele sunt procurori sef serviciu la DNA si coordoneaza Serviciile de reprezentare la Inalta Curte.
Propunerile pentru numirile in functii vor fi trimise Sectiei pentru procurori din cadrul CSM, in vederea obtinerii avizului consultativ, si, ulterior, Presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, pentru numirea in functie.

Citeste si: Seful DIICOT isi construieste echipa: Giorgiana Hosu, delegata in functia de procuror-sef adjunct
Facebook ShareTweet
 Vineri, 14 Septembrie 2018, ora 17:20

 Articol citit de 2974 ori

Citeste si: