Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Tudorel Toader > ministrul Justitiei
A   A   A

Pe cine propune Tudorel Toader la sefia Sectiei judiciare penale din cadrul DNA

Pe cine propune Tudorel Toader la sefia Sectiei judiciare penale din cadrul DNA
Foto: Arhiva Ziare.com
Procurorul Madalina Scarlat este propunerea ministrului Tudorel Toader pentru functia de sef al Sectiei judiciare penale de la DNA.

"In urma desfasurarii procedurii de selectie care a avut loc in data de 15 aprilie, la sediul Ministerului Justitiei, va aducem la cunostinta faptul ca propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru numirea in functia vacanta de procuror sef de sectie al Sectiei judiciare penale din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie este doamna procuror Scarlat Madalina", se precizeaza intr-un anunt postat pe site-ul MJ.

Ministerul Justitiei a anuntat, pe 13 martie, declansarea procedurii de selectie pentru numirea procurorilor-sefi ai Sectiei de combatere a coruptiei, respectiv Sectiei judiciare penale din cadrul DNA. Madalina Scarlat a fost singurul candidat inscris in cursa pentru ocuparea functiei de procuror-sef al Sectiei judiciare penale din DNA, pentru cealalta functie nefiind depusa nicio candidatura.
Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a aprobat, pe 1 aprilie, delegarea Madalinei Scarlat, pentru o perioada de 6 luni, incepand din data de 8 aprilie, in functia de procuror-sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), ramasa vacanta dupa demisia lui Marius Iacob.

De asemenea, Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat atunci incetarea delegarii acesteia in functia de procuror-sef al Sectiei judiciare penale din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, incepand cu data delegarii in functia de procuror-sef adjunct al DNA.
Facebook ShareTweet
 Luni, 15 Aprilie 2019, ora 17:11

 Articol citit de 6344 ori

Citeste si: