Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Tudorel Toader > ministrul Justitiei
A   A   A

Liderul deputatilor UDMR spune ca OUG 7 ar fi trebuit abrogata integral, iar Tudorel Toader demis pentru ce a facut

Liderul deputatilor UDMR spune ca OUG 7 ar fi trebuit abrogata integral, iar Tudorel Toader demis pentru ce a facut
Foto: Arhiva Ziare.com
Liderul deputatilor UDMR, Attila Korodi, il acuza pe Tudorel Toader ca a trantit o ordonanta de urgenta care a bulversat tot sistemul judiciar, iar din aceasta cauza ministrul ar trebui demis.

In ce priveste reactia magistratilor, adica protestele de amploare care au loc de cateva saptamani deja, Korodi a afirmat, pentru RFI Romania: "Aceasta reactie era una normala si sincera. Efectiv, dupa multe dezbateri politice si juridice in Parlament, cand anumite lucruri s-au cristalizat, a venit ministrul Justitiei, a trantit, ca nu pot sa spun altfel, o OUG, prin care a bulversat din nou totul".

Vezi si Cele mai noi informatii despre protestele magistratilor, care se extind in forme inedite si ajung la Bruxelles: Toti pentru Justitie!
Liderul deputatilor UDMR a mai apreciat ca OUG 7 ar trebui abrogata integral.

"Normal ar fi fost sa fie abrogata. A venit Guvernul deja cu o alta ordonanta, care corecteaza anumite elemente, deci s-a ajuns deja din greseli in nu stiu daca in greseli, dar in solutii pe jumatate de masura (...) . Normal, trebuia sa fie abrogat totul", a adaugat Attila Korodi.

El a mai spus ca UDMR va vota motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, iar in ceea ce il priveste, acesta considera ca Toader ar trebui sa fie demis.

Citeste mai multe despre Attila Korodi la RFI: Tudorel Toader trebuie demis pe site-ul RFI Romania.
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 13 Martie 2019, ora 11:22

 Articol citit de 3650 ori

Citeste si: