Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Transferuri > stiri transferuri
A   A   A

Cazul Emiliano Sala: Cardiff a gasit solutia pentru a nu plati pentru transferul fotbalistului mort in accidentul de avion

Cazul Emiliano Sala: Cardiff a gasit solutia pentru a nu plati pentru transferul fotbalistului mort in accidentul de avion
Foto: Instagram/ Emiliano Sala
Sefii lui Cardiff City par ca au gasit solutia pentru a nu mai achita cele 17 milioane de euro pentru transferul lui Emiliano Sala, fotbalistul ce a murit in urma unui accident de avion.

The Telegraph scrie ca galezii vor sa se agate de o reglementare din regulament si sa arate ca transferul nu a fost finalizat inainte ca argentinianul sa isi piarda viata.

Sursa citata dezvaluie ca avocatii angajati de club au descoperit ca acordul dintre Sala si club nu a fost inregistrat asa cum trebuie.

Concret, Sala a semnat un contract cu cei de la Cardiff, insa dupa ce acestia l-au trimis spre Premier League pentru inregistrare au avut surpriza sa constate ca nu este conform.

Astfel, inregistrarea oficiala a contractului a fost amanata pana cand clubul si jucatorul semnau un act aditional pentru a rezolva neconformitatile constatate.
Atacantul argentinian nu si-a mai pus semnatura pe noul acord pentru ca a murit in drum spre Cardiff.

Formatia din prima liga engleza vrea sa se foloseasca de acest lucru, neconformitatile din contracte fiind uzuale si rezolvandu-se rapid, pentru a demonstra ca transferul jucatorului de la Nantes nu s-a finalizat si, prin urmare, nu trebuie sa plateasca cele 17 milioane de euro.

M.D.
Facebook ShareTweet
 Joi, 21 Februarie 2019, ora 08:58

 Articol citit de 6406 ori

Citeste si: