Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Transferuri > stiri transferuri
A   A   A

Anuntul zilei in Italia: Romanul Andrei Radu, protagonistul unui transfer spectaculos

Anuntul zilei in Italia: Romanul Andrei Radu, protagonistul unui transfer spectaculos
Foto: Instagram/ Andrei Radu
Anuntul zilei in ceea ce priveste fotbalistii romani vine din Italia, acolo unde pustiul Andrei Radu are sanse mari sa fie protagonistul unui transfer spectaculos.

Potrivit celui mai cunoscut ziar de profil din Peninsula, Gazzetta dello Sport, Inter vrea sa il cumpere in vara pe mijlocasul Lorenzo Pellegrini, de la AS Roma, iar pentru a inlesni mutarea milanezii vor sa il includa in afacere si pe Radu.

Portarul roman evolueaza in prezent la Genoa, insa Inter are posibilitatea de a-l rascumpara in vara pentru 12 milioane de euro.

Intentia "nerazzurrilor" este de a activa clauza si de a-l readuce pe Radu la Milano, dupa care sa il includa in oferta pentru transferul lui Pellegrini.

Mijlocasul Romei are o clauza de reziliere in valoare de 30 de milioane de euro, insa Roma ar putea accepta si o suma mai mica in cazul ii este oferit si un jucator la schimb.
Andrei Radu este unul dintre cei mai bine cotati tineri jucatori din Serie A si exista deja interes si din alte campionate pentru transferul sau.

M.D.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 19 Aprilie 2019, ora 14:19

 Articol citit de 6729 ori

Citeste si: