Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Tesla > stiri Tesla
A   A   A

Tesla anunta ca vinde actiuni de inca doua miliarde de dolari. Pretul tocmai a crescut

Tesla anunta ca vinde actiuni de inca doua miliarde de dolari. Pretul tocmai a crescut
Foto: Hepta.ro
Actiunile Tesla au crescut cu 1% in debutul sedintei bursiere de joi, dupa ce producatorul american de vehicule electrice a anuntat o vanzare suplimentara de actiuni, in valoare de doua miliarde de dolari, transmite AP.

Vanzarea valorifica cresterea "meteorica" de la bursa a actiunilor din ultimele opt luni si vine la doar doua saptamani dupa ce directorul general Elon Musk declarase ca firma are suficient numerar pentru finantare si nu are nevoie sa obtina mai multi bani.

Musk va cumpara actiuni in valoare de zece milioane de dolari, in timp ce miliardarul Larry Ellison, membru al board-ului, va achizitiona titluri in valoare de un milion de dolari.

Banii obtinuti vor fi utilizati de Tesla pentru intarirea bilantului.
Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Din iunie 2019, valoarea actiunilor s-a impatrit, iar joi dimineata se tranzactionau la 768,33 dolari per titlu.

Anul trecut, Tesla a inregistrat pierderi de 862 milioane de dolari. Datoria companiei a crescut de la 9,4 miliarde de dolari la finalul lui 2018 la 11,6 miliarde de dolari la 31 decembrie 2019.
Facebook ShareTweet
 Joi, 13 Februarie 2020, ora 23:15

 Articol citit de 2032 ori

Citeste si: