Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Termeni si conditii ale site-ului Ziare.com

1. Dreptul de copyright

Toate informatiile existente pe site-ul Ziare.com sunt detinute de Alert News SRL ori de afiliatii sai. Toate contributiile aduse de utilizatori prin upload pe site-ul Ziare.com devin proprietatea Alert News SRL. Nici un material downloadat de pe site-ul Ziare.com nu poate fi publicat pe un alt site si nu poate fi folosit in scopuri comerciale, fara specificarea sursei si acordul Alert News SRL. Nici un alt material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat al Alert News SRL. Copyright Alert News SRL. Toate drepturile sunt rezervate Alert News SRL. Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui Alert News SRL sau afiliatii sai.

2. Confidentialitate

Ziare.com se angajeaza sa nu dezvaluie nicio informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site. Ziare.com nu va transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul Ziare.com, cu exceptia cazurilor in care legea o prevede sau in cazul in care avem acordul dumneavoastra in prealabil.

3. Modificari ale politicii de confidentialitate

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior.

4. Informatii pentru utilizatori

Ca utilizatori sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor pe care le puneti la dispozitie prin inregistrarea pe site-ul Ziare.com, precum si asupra parolei dumneavoastra de acces. Ziare.com nu raspunde pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dumneavoastra. De asemenea, in cazul in care Ziare.com considera de cuviinta, va poate bloca parola de acces, poate sterge anumite informatii sau poate intrerupe furnizarea anumitor servicii oricand doreste si fara formalitati or explicatii suplimentare, cu sau fara o notificare prealabila.

Ca utilizator aveti urmatoarele responsabilitati:
- sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare;
- sa mentineti si sa innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Ziare.com are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului Ziare.com.

Va asumati obligativitatea:
- sa nu publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
- sa nu publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
- sa nu publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
- sa nu publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente. In caz de nerespectare a acestor conditii, Ziare.com si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala. In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in politica site-ului Ziare.com, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca Ziare.com poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site.
Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactandu-ne la adresa: redactia@Ziare.com.

5. Nota de informare privind protectia datelor personale

Stocarea de informatii sau obtinerea accesului la informatia stocata in echipamentul terminal al utilizatorului este efectuata de Administratorul Site-ului numai in urmatoarele scopuri: furnizarea de servicii pe internet, in scop de marketing, reclama si publicitate si / sau furnizarea de bunuri si servicii. Tertii care stocheaza informatii sau au acces la informatiile stocate in echipamentul terminal al utilizatorului site-ului Ziare.com sunt: furnizorii de publicitate, furnizorii de servicii de analiza a audientei si a performantei site-ului si furnizorii de bunuri si servicii. Scopul general al procesarii acestor informatii de catre terti este furnizarea de servicii de reclama, marketing si publicitate. Pentru mai multe detalii privind cookie-urile click aici.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Alert News SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului sau de catre Alert News SRL.
Administratorul Site-ului este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 26473.
La optiunea dumneavoastra ne furnizati unele date personale ale dumneavoastra pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciul oferit de catre Alert News SRL.
In momentul crearii contului aveti posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de serviciul nostru prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de Alert News SRL.
Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti apoi prin posta la adresa Alert News SRL, Bulevardul Pierre de Coubertin, nr. 3-5, Office Building, etaj 6, camera E6.B, sector 2, Bucuresti, Cod Postal 021901, cu mentiunea "Pentru echipa Ziare.com", sau prin e-mail la adresa redactia@Ziare.com

"Termeni si Conditii" constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si Ziare.com in privinta utilizarii site-ului Ziare.com. Ziare.com isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa redactia@Ziare.com.

6. Politica AntiSpam

* Confidentialitatea datelor private
Administratorul Site-ului nu va divulga, vinde sau inchiria informatii personale ale utilizatorilor, decat in cazul in care cererea se face de o instanta de judecata, in conditiile legii. Toate informatiile colectate sunt utilizate doar in scopul de a facilita comunicatia cu utilizatorul.

* Cum puteti sa nu mai primi e-mail de la noi?
Fiecare e-mail trimis contine un link de dezabonare, acesta fiind o cale automata de a nu mai primi mesaje de la noi.
Fiecare cerere de dezabonare se proceseaza imediat.

* Angajamentul nostru
Ziare.com este impotriva trimiterii de spam.

* Definitia termenului de spam (conform Mail Abuse Prevention System)
Un mesaj electronic este considerat spam daca:
1) datele si identitate ale destinatarului precum si continutul sunt irelevante pentru ca mesajul este in mod egal aplicabil mai multor potentiali beneficiari, si
2) beneficiarul nu a acordat verificabil deliberat, explicit si inca-revocabil permisiunea ca acestea sa fie trimise, si
3) transmiterea si receptionarea mesajului de catre destinatar se face pentru a da un beneficiu disproportionat expeditorului.

De asemenea, cosideram spam orice mesaj ilicit si ilegal. Pentru orice reclamatie ne puteti contacta la adresa: postmaster@news.ziare.comPlatforma pentru solutionarea online a litigiilor

Versiuni: mobil / Web
Contact  |  Ajutor
Termeni si conditii  |  Cookie
 
^
A   A   A
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor