Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Tenis > stiri tenis
A   A   A

Un tenismen a fost suspendat pe viata

Un tenismen a fost suspendat pe viata
Foto: Hepta.ro
Tenismanul brazilian Diego Matos, aflat in prezent pe locul 343 in clasamentul ATP de dublu, a fost suspendat pe viata din acest sport, din cauza faptului ca ar fi influentat rezultatele mai multor meciuri, si a fost condamnat la plata unei amenzi de 125.000 de dolari de catre Unitatea pentru integritatea tenisului (TIU), transmite AFP.

Matos, in varsta de 31 de ani, a carui cea mai buna clasare din cariera a fost locul 241 la dublu si 580 la simplu, va trebui sa inapoieze si 12.000 de dolari, reprezentand castiguri ilegale.

Brazilianul a fost condamnat pentru ca a influentat rezultatele a 10 meciuri la turnee din circuitul ITF (International Tennis Federation) in Brazilia, Sri Lanka, Ecuador, Portugalia si Spania.
Totodata, el a refuzat sa coopereze cu institutia disciplinara, neacceptand ca telefonul sau mobil sa fie expertizat sau sa ofere justificari pentru situatia sa financiara.

Matos nu va mai putea ''disputa sau asista la orice competitie organizata sau recunoscuta de autoritatile'' din tenis, precizeaza TIU.
Facebook ShareTweet
 Marti, 10 Septembrie 2019, ora 14:05

 Articol citit de 9744 ori

Citeste si: