Turneul Campioanelor: Karolina Pliskova castiga intr-o maniera clara prima partida din Grupa Alba

Duminica, 22 Octombrie 2017, ora 13:28
16679 citiri
Turneul Campioanelor: Karolina Pliskova castiga intr-o maniera clara prima partida din Grupa Alba
Foto: Twitter / WTA Finals Singapore

Karolina Pliskova a castigat un meci extrem de usor in deschiderea Turneului Campioanelor de la Singapore, in fata lui Venus Williams din SUA, o partida care s-a incheiat in minimum de seturi.

6-2, 6-2, a fost scorul, unul simetric in favoarea sportivei din Cehia, meci terminat in doar o ora si 14 minute.

Doar 32 de minute a durat primul set, incheiat 6-2, in care am vazut o Pliskova extrem de sigura pe ea, foarte solida la serviciu, care a facut prea putine erori nefortate. Un prim set terminat rapid si pe merit in contul cehoaicei fosta lidera mondiala WTA.

Mansa secunda a debutat mai echilibrat, dar dupa un game 3 foarte lung, cu multiple sanse de game de o parte si de alta, Pliskova s-a distantat din nou pe tabela, scor 4-1.

Si a fost o distantare decisiva, caci Pliskova de aici inainte a mers clar catre victorie, una clar meritata si mult mai facila probabil decat se astepta chiar ea si cei mai multi specialisti din tenis.

O prima victorie in aceasta noua editie de Turneul Campioanelor, in Grupa Alba, acolo unde asteptam tot duminica si al doilea meci, intre Jelena Ostapenko si Garbine Muguruza, de asemenea LIVE pe Ziare.com.

Desfasurarea intalnirii:

6-2, 6-2, este o victorie clara pentru Pliskova, in primul meci de la Singapore!

13.19: 5-2 pentru Pliskova si locul 3 mondial este la un pas de victorie.

13.17: Williams vine aproape de Pliskova din nou, este 2-4, a fost un game lung, cu sanse de 5-1 pentru sportiva din Cehia.

13.05: Pliskova face un break ce se poate dovedi decisiv in meci, 3-1 si cu mare posibilitate de a merge spre 4-1.

13.00: 2-1 pentru Karolina, care scapa dintr-un game greu si lung, cu multiple sanse de break avute de Venus.

12.52: Egaleaza Williams pe tabela, desi a salvat o minge de break.

12.46: 1-0, game la zero facut de Pliskova, jucatoarea care s-a aflat in control total inca din primul minut al jocului.

Si il inchide chiar foarte repede, 6-2 pentru Pliskova care are 1-0 pe tabela. Cehoaica si-a chemat si antrenorul pe teren.

12.38: 5-2 pentru Pliskova, sportiva care a fost cu siguranta mai buna in aceasta prima mansa. Sa vedem cat de repede va si inchide cehoaica setul.

12.34: Break la zero facut de Pliskova, sportiva din Cehia revine cu avantaj de 2 puncte pe tabela, este 4-2!

12.30: Se echilibreaza imediat acest prim set, 2-3, dupa un ultim punct in care Pliskova a bifat o dubla greseala.

12.27: 1-3, Venus Williams pune pe tabela si primul sau punct, a fost un game usor pentru americanca.

12.24: Este un inceput clar mai bun pentru Pliskova, fosta lidera mondiala are acum 3-0 pe tabela.

12.20: 2-0 pentru Pliskova, care face primul brek din meci si din acest intreg turneu.

12.14: 1-0 pentru Pliskova, care incepe solid partida, un singur punct a pierdut cehoaica pe primul serviciu.

Incepe partida!

12.06: Incalzirea incepe, a avut loc tragerea la sorti, arena este arhiplina si dornica sa vada tenis de calitate. Sportiva din Cehia serveste prima!

12.04: Avem primele imagini de la Singapore, cele doua jucatoare, Pliskova si Venus se pregatesc sa inceapa incalzirea oficiala.

Este primul meci din cadrul acestei noi editii de Turneul Campioanelor, Singapore 2017. Fosta lidera mondiala din acest an Karolina Pliskova o intalneste pe Venus pentru a 3-a oara in cariera.

Scorul este 1-1 la general, dupa ce Pliskova a invins la US Open in 2016, iar Venus a triumfat la Zhuhai in 2015.

Ultimul meci pentru Pliskova in circuit a fost o infrangere cu Sorana Cirstea la Beijing, scor 6-1, 7-5. Venus a evoluat ultima data la Hong Kong, unde a pierdut in turul II cu Naomi Osaka.

In prezent, sportiva din Cehia ocupa locul 3 mondial, in timp ce Venus este pe 5 WTA.

Cele doua fac parte din Grupa Alba, acolo unde le mai regasim si pe Garbine Muguruza si Jelena Ostapenko, locurile 2 si 7 in lume, cele care se vor duela de la ora 14.30, tot duminica, de asemenea LIVE pe Ziare.com.

Simona Halep face parte din Grupa Rosie si ea va evolua luni de la 14.30 cu Caroline Garcia in primul meci, LIVE pe Ziare.com. Celelalte doua tenismene din grupa romancei sunt Elina Svitolina si Caroline Wozniacki.

Partidele vor fi televizate pe DigiSport.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Pliskova versus Venus Williams live, #live prim meci Turneul Campioanelor, #Grupa Alba live prima partida Singapore , #Turneul Campioanelor