Semifinale de foc la turneul de la Birmingham

Sambata, 24 Iunie 2017, ora 10:22
6544 citiri
Semifinale de foc la turneul de la Birmingham
Foto: Twitter/Aegon Classic

Sambata vor avea loc cele doua meciuri din semifinalele turneului pe iarba de la Birmingham (Marea Britanie), dotat cu premii in valoare de aproximativ 820 de mii de dolari.

Pe iarba de la AEGON Classic Birmingham, programul de sambata va incepe la ora 13:30. Primul meci al zilei este cel dintre compatrioatele Lucie Safarova si Petra Kvitova, ambele jucatoare reprezentand Cehia in competitiile din circuitul WTA.

Lucie Safarova ocupa locul 41 in clasamentul WTA si este in revenire de forma, in timp ce Petra Kvitova este pe locul 16.

Este asadar o intalnire de traditie in circuitul WTA, care a avut mai multe episoade.

Cele doua jucatoare s-au intalnit pana acum in circuitul WTA de nu mai putin de noua ori, iar Petra Kvitova a castigat de fiecare data. Trei dintre aceste partide au avut loc pe iarba, ultima data chiar anul trecut, la Birmingham.

In cele noua partide directe disputate, Lucie Safarova a reusit sa castige doar trei seturi in meciurile cu Petra Kvitova.

Lucie Safarova a avut probleme cu accidentarile in ultimii doi ani, dar acum se afla intr-o revenire de forma. La ultimul turneu disputat inainte de Birmingham, ea a ajuns pana in semifinale la Nottingham, tot pe iarba, unde a fost invinsa de Donna Vekic.

De partea cealalta, Petra Kvitova a revenit in circuitul WTA dupa jumatate de an de pauza cu ocazia Roland Garros. Ea a fost atacata de un hot cu un cutit si a avut probleme la mana.

Inainte de Birmingham a jucat asadar doar la Roland Garros, unde a fost invinsa in turul doi de Bethanie Mattek Sands.

Avand in vedere aceste lucruri, cele mai bune case de pariuri din Romania o vad favorita clara pe Petra Kvitova, care are cota 1.35 la agentia Betano.

In cealalta semifinala se vor intalni, dupa ora 15:00, Garbine Muguruza si Ashleigh Barty.

Garbine Muguruza ocupa locul 14 in clasamentul WTA, in timp ce adversara sa din Australia este marea surpriza a acestui turneu, desi ocupa locul 77 WTA.

Va fi prima intalnire directa dintre cele doua jucatoare.

Ambele partide vor fi televizate de postul Digi Sport.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#program semifinale turneu Birmingham , #stiri tenis