Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Tenis > stiri tenis
A   A   A

Schimbari importante in regulamentul din tenis: Anuntul facut miercuri de WTA

Schimbari importante in regulamentul din tenis: Anuntul facut miercuri de WTA
Foto: Twitter/Wimbledon
WTA anunta mai multe modificari care se vor produce in regulamentul din tenis.

Prin intermediul site-ului oficial, Asociatia de Tenis Profesionist spune ca "o serie de inovatii vor fi implementate la turneele din Statele Unite ale Americii si Canada, inclusiv la US Open 2018".

Aceste schimbari vin ca urmare a colaborarii si consultarilor intre WTA, ATP si USTA si vizeaza cresterea ritmului jocului si asigurarea unui set consistent de standarde de executare.

Iata care sunt aceste modificari:

Timp limitat la incalzire
Tenismenii vor avea un timp limitat la incalzire de doar 7 minute, structurat astfel: 1 minut pentru a intra pe teren si a se prezenta la fileu, 5 minute de incalzire si inca un minut pana la inceperea partidei..
Ceas de 25 secunde la serviciu
Jucatorii au pana la 25 de secunde sa serveasca. Ceasul va fi plasat intr-o pozitie vizibila pentru jucatori, fani si arbitru.

Pe langa US Open, aceste modificari vor fi implementate la urmatoarele turnee: Citi Open (Washington, D.C.), Mubadala Silicon Valley Classic, (San Jose, Calif.), Rogers Cup (Montreal and Toronto, Canada), Western and Southern Open (Cincinnati, Ohio), Connecticut Open (New Haven, Conn.) si Winston-Salem Open (Winston Salem, N.C.).

Mubadala Silicon Valley Classic va fi primul turneu din categoria Premier care va pune in practica aceste schimbari.

I.G.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Miercuri, 11 Iulie 2018, ora 15:15

 Articol citit de 15517 ori

Citeste si: