O tenismena cunoscuta, scoasa din sarite de comportamentul australienilor

Luni, 30 Martie 2020, ora 15:05
5217 citiri
O tenismena cunoscuta, scoasa din sarite de comportamentul australienilor
Foto: Instagram/Daria Gavrilova

Tenismena Daria Gavrilova si-a varsat oful pe retelele de socializare dupa ce a vazut imagini cu plajele din Australia pline.

Desi in aceasta tara s-au inregistrat 4.245 de cazuri de coronavirus, oamenii continua sa mearga la plaja, iar Gavrilova spune despre ei ca sunt egoisti.

"Oh, haideti oameni buni!!!!! Sunteti atat de egoisti!!", a scris Daria Gavrilova pe Twitter, vizibil iritata.

Chiar daca si in Australia cazurile de coronavirus s-au inmultit, oamenii continua sa-si vada de viata lor.

Saptamana trecuta, o alta fosta tenismena din Australia, Jelena Dokic, si-a pus compatriotii la zid pentru faptul ca au golit supermarket-urile.

"Este absolut teribil si nu stiu daca sunt mai mult nervoasa sau suparata. Din postura persoanei care a vazut razboiul si a fost refugiata de mai multe ori, din postura persoanei care a vazut ce inseamna cu adevarat sa nu mai fie mancare in magazine - si nu pentru ca oamenii o cumpara ci pentru ca nu exista in intreaga tara, din postura persoanei care a fost flamanda pentru mai multe zile, care nu a avut bani sa cumpere mancare si care statea la coada la 4 dimineata, pe un ger cumplit, desi era doar un copil, sa ia o paine mica, credeti-ma ca ce faceti acum nu e deloc necesar!

De fapt, este lacom, lipsit de bun simt si dezgustator! Traim vremuri dificile si fara precedent, dar exista mancare mai mult decat suficienta si provizii cat sa ne ajunga pentru anii ce vor urma. Avem suficient cat sa hranim pe toata lumea! Oamenii acestia au aratat cat de lacomi sunt si lipsiti de bunatate! In loc sa fie atat de egoisti, acesti oameni ar trebui sa verifice ce fac oamenii in varsta si cei cu dizabilitati, sa-i ajute, sa le cumpere mancare si tot ce mai au nevoie, deoarece ei sunt cei mai vulnerabili!", a scris Dokic pe Instagram.

Jelena Dokici a trait in Osijek (Croatia de astazi) pana in iunie 1991, cand a decis sa se mute impreuna cu familia ei din cauza razboiului, in Sombor (Serbia de astazi).

In 1994, ea a emigrat in Australia. Apoi, Dokic a luat si cetatenia australiana. Ea a ajuns cel mai sus pe locul 4 in clasamentul WTA.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Medicul Cătălin Cîrstoiu este, în acest moment, candidatul alianţei PSD+PNL la Primăria Capitalei, a declarat sămbătă, 20 aprilie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Luni, 22 aprilie,...
#Daria Gavrilova australieni , #stiri tenis