Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Tenis > Fed Cup
A   A   A

Ghinion pentru Romania: Situatia dificila cu care se vor confrunta fetele noastre in semifinala cu Franta si, eventual, in finala

Ghinion pentru Romania: Situatia dificila cu care se vor confrunta fetele noastre in semifinala cu Franta si, eventual, in finala
Foto: Hepta.ro
Romania a disputat in deplasare, la Ostrava, intalnirea cu Cehia, castigata cu 3-2, in primul tur al Fed Cup, si tot departe de casa va juca si semifinala cu Franta.

Vestile nu sunt mai bune nici pentru finala, acolo unde, daca se vor califica, fetele pregatite de Florin Segarceanu vor juca, de asemenea, in deplasare, indiferent de rezultatul celeilalte semifinale.

De altfel, echipa de Fed Cup a Romaniei ar fi jucat in deplasare cu oricare reprezentativa prezenta in Grupa Mondiala a Fed Cup.

Mai jos, gasiti explicatia Federatiei Internationale de Tenis (ITF) pentru aceasta situatie:

"Echipa care va gazdui intalnirea este decisa in functie de locul in care cele doua echipe s-au intalnit cel mai recent. Daca una dintre echipe a avut avantajul terenului propriu la ultima intalnire directa, atunci va juca in deplasare", se arata intr-o scrisoare a ITF.
"Daca echipele nu s-au intalnit anterior sau daca s-au confruntat reciproc intr-un loc neutru, atunci alegerea terenului este decisa prin tragere la sorti", continua Federatia Internationala de Tenis, organizatoarea Fed Cup.


*Sursa: Fed Cup

Vezi si:
Tot ce trebuie sa stiti despre Fed Cup 2019: Rezultate, echipele calificate in semifinale si program

Semifinalele Fed Cup 2019, Franta - Romania si Australia - Belarus, se vor disputa in weekendul 20-21 aprilie.

Finala competitiei e programata in weekendul 9-10 noiembrie.

I.G.
Facebook ShareTweet
 Luni, 11 Februarie 2019, ora 15:17

 Articol citit de 42592 ori

Citeste si: