Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Tenis > Australian Open
A   A   A

Australian Open 2019 incepe cu trei schimbari majore in regulament

Australian Open 2019 incepe cu trei schimbari majore in regulament
Foto: ausopen.com
Australian Open 2019 va incepe luni, iar in regulament au fost operate trei modificari importante fata de editia precedenta.

Cea mai importanta vizeaza formatul setului decisiv, atat la baieti cat si la fete. In cazul in care scorul este 6-6 la game-uri in decisiv se va intra intr-un tie-break, de la zero pana la 10 puncte (sau pana cand un sportiv reuseste sa aiba un avans de doua puncte in caz de egalitate si la 10).

Pana la aceasta editie, in cazul in care scorul era 6-6 se juca in continuare pana cand un sportiv reusea sa obtina un avans de doua game-uri.

De asemenea, cum la Melbourne suntem intr-o vara torida in momentul de fata s-a introdus o noua regula in cazul meciurilor lungi. Astfel, barbatii vor putea lua o pauza de 10 minute inaintea celui de-al patrulea set, iar fetele inaintea celui de-al treilea.
Totodata, la meciurile de pe tabloul principal va aparea in premiera la Australian Open si un ceas, iar sportivii vor avea la dispozitie 25 de secunde pentru a servi. In cazul in care vor depasi termenul ei vor pierde punctul.

In ce priveste cotele bookmakerilor, Simona Halep este favorita numarul 4, conform portalului de ponturi pariuri gnttips.ro.

C.S.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 11 Ianuarie 2019, ora 17:05

 Articol citit de 5143 ori

Citeste si: