Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Plecati la mare in mini-vacanta? Taxa de pod de la Fetesti nu se poate plati cash

Plecati la mare in mini-vacanta? Taxa de pod de la Fetesti nu se poate plati cash
Foto: Arhiva Ziare.com
Daca aveti de gand sa plecati la mare in mini-vacanta de Sfanta Maria, nu va faceti planuri sa platiti cash taxa de pod de pe A2 de la Fetesti.

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere informeaza intr-un comunicat remis Ziare.com ca va lua unele masuri de fluidizare a traficului in zona Agentiei de Incasare Fetesti in perioada 11 - 15 august.

Daca e aglomerat, banda de incasare cash va fi inchisa, iar taxa va putea fi platita ulterior - prin SMS sau la o benzinarie.

"In conditiile in care, din cauza aglomeratiei pe banda de incasare in numerar a tarifului de trecere (dotata cu bariera), circulatia vehiculelor pe celelalte benzi este afectata (benzile e-tarif, unde accesul liber este permis in cazul achitarii electronice a tarifului), banda de incasare in numerar va fi inchisa, iar circulatia va fi dirijata de catre reprezentantii Politiei Rutiere pe benzile e-tarif.
In aceasta situatie, utilizatorii au obligatia de a achita peajul pana cel tarziu la ora 23:59:59 a zilei urmatoare trecerii", arata CNAIR.

In plus, pentru a reduce timpul de emitere a bonurilor fiscale, pe acestea nu va mai fi inscris numarul de inmatriculare al vehiculului.

Pe de alta parte, in functie de intensitatea traficului, sensurile de deplasare pe benzile centrale din Agentia de Incasare Fetesti pot fi schimbate, adauga Compania de Drumuri.

Mai exista o varianta luata in calcul: Daca din cauza aglomeratiei pe banda de incasare in numerar a tarifului de trecere pe sensul Constanta - Bucuresti se creeaza ambuteiaje, CNAIR va organiza un punct suplimentar de incasare in numerar, traficul urmand a fi dirijat si prin spatele cladirii Agentiei de Incasare Fetesti.
Citeste si Aberatia zilei: De ce la noi se topeste asfaltul si la altii nu? Autoritatile ne lamuresc cu citate din Bangkok Post

B.B.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Vineri, 11 August 2017, ora 10:25

 Articol citit de 2083 ori

Citeste si: