Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

O noua editie Fiscalitate 24.7 la Cluj-Napoca: Noutati legislative, modificari, impact

O noua editie Fiscalitate 24.7 la Cluj-Napoca: Noutati legislative, modificari, impact
Modificarile Noului Cod Fiscal, cat si aspectele importante in practica vor fi discutate intr-un format practic in cadrul conferintei Fiscalitate 24.7, care are loc in 15 Februarie 2018, in incinta The Office, Cluj Napoca.

Evenimentul de referinta din domeniul contabilitatii ofera o zi plina de continut premium sustinut de speakeri din cadrul celor mai mari companii de consultanta si experti financiari, factori de decizie din departamentele financiar-contabile ale celor mai importante companii prezente pe piata romaneasca.

Din numeroasele capitole necesare a fi adaptate, capitolul Fiscalitate a suferit numeroase schimbari, reflectate in special asupra platii defalcate a TVA-ului.

Latura practica a acestei conferinte, reprezentata de exemple si aplicatii urmareste insusirea optima a intregului bagaj de cunostinte pentru o aplicare ulterioara cat mai corecta a conceptelor in situatii reale.
Reprezentantii EY Romania confirma prezenta in cadrul Fiscalitate 24.7

Un prim speaker anuntat in cadrul evenimentului este Gabriel Sincu, Partener Asociat in cadrul departamentului de Asistenta fiscala al EY Romania si coordonatorul birourilor regionale de asistenta fiscala din Cluj-Napoca si Timisoara.

A dobandit experienta de peste 19 ani prin proiecte ce privesc impozitul pe profit, taxarea internationala (directa si indirecta), preturi de transfer, asistenta fiscala in desfasurarea fuziunilor si divizarilor si contabilitate.

Este membru al comitetului de consultanti al Consiliului Investitorilor Straini din Romania, avand responsabilitatea de a revizui proiectul reglementarilor fiscale emis de Ministerul Finantelor Publice, inainte de a fi trimis spre aprobare Parlamentului.
Pe scurt, temele dezbatute in cadrul evenimentului Fiscalitate 24.7 vor face referire la:

Noutati si implicatii practice referitoare la split TVAModificari ale Codului Fiscal prin adoptarea OUG 79/2017Impozit pe profitImpozit pe venitul microintreprinderilorTVA, accize, impozite si taxe localeSolutii eficiente de restructurare si reorganizare a afacerii
Editia de la Cluj este utila si practica datorita oportunitatii pe care o au participantii de a afla noutatile din domeniu si de a socializa. Conferinta este interactiva si imbina informatiile teoretice cu debate-uri dinamice care ajuta participantii sa asimileze mai usor informatiile.

Vor fi dezbatute tendintele in fiscalitate la nivel international, modificarile legislative din Codul Fiscal, Normele de Procedura Fiscala si noile reglementari contabile.
De la an la an, imbunatatim capacitatea specialistului in interpretarea corecta a normelor legale, il ajutam in gasirea celor mai favorabile solutii pentru flexibilizarea muncii, in aplicarea corecta si fara riscuri a Codului Fiscal si a legislatiei conexe.

Fiscalitate 24.7 are loc in 15 februarie 2018, in incinta The Office, Cluj-Napoca. Detalii despre conferinta si modalitatea de inscriere gasiti pe site-ul oficial al evenimentului www.fiscalitate24.ro.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Joi, 07 Decembrie 2017, ora 14:34

 Articol citit de 187 ori

Citeste si: