Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Taxe > taxa auto
A   A   A

ANAF anunta ca a terminat de restituit taxa auto: Cine n-a primit banii n-a depus documentatii complete

ANAF anunta ca a terminat de restituit taxa auto: Cine n-a primit banii n-a depus documentatii complete
Foto: Arhiva Facebook/ANAF
ANAF a anuntat, luni, finalizarea procesului de restituire a taxei auto pentru toti contribuabilii romani care au depus documentatii complete, astfel ca, din 2017 pana in prezent, Fiscul a restituit in total 6,16 miliarde de lei, pentru 1,91 de milioane de cereri aprobate.

"Ministerul Finantelor Publice, prin Agentia Nationala de Administrare Fiscala, a restituit taxe auto (taxa auto pentru autoturisme si autovehicule, taxa pe poluare, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule sau timbrul de mediu) tuturor contribuabililor romani, care au depus documentatii complete.

Astfel, incepand din 2017 pana in prezent, A.N.A.F. a restituit taxe auto in valoare totala de 6,16 miliarde de lei, pentru 1,91 de milioane de cereri depuse si aprobate", arata ANAF intr-un comunicat.
ANAF subliniaza ca are in atentie si cererile ale caror documentatii sunt incomplete.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

"Acestea vor fi solutionate pe masura ce contribuabilii notificati vor transmite catre Agentia Fiscala clarificarile solicitate", informeaza ANAF.
Facebook ShareTweet
 Luni, 09 Septembrie 2019, ora 20:32

 Articol citit de 3852 ori

Citeste si: