Seful Tarom le raspunde pilotilor: Acestui CEO occidental nu i s-au dat "uneltele occidentale"

Duminica, 01 Martie 2015, ora 23:50
6932 citiri
Seful Tarom le raspunde pilotilor: Acestui CEO occidental nu i s-au dat "uneltele occidentale"
Foto: Ziua de Constanta

Directorul general Tarom Christian Edouard Heinzmann a raspuns scrisorii pilotilor care se plangeau de situatia in care se afla compania.

Acesta le-a transmis ca problemele de la Tarom sunt de acumulate in multi ani si ca el, chiar daca este un "CEO occidental", nu are la indemana "unelte occidentale" pentru a le rezolva.

Pilotii Tarom au ajuns la capatul rabdarii: Iata scrisoarea prin care ii cer socoteala directorului

"Salut, ca intotdeauna, parerile dumneavoastra, atat timp cat sunt impartiale si bazate pe fapte. In calitate de membri cu vechime ai personalului nostru, trebuie sa stiti ca problemele noastre au aparut de-a lungul mai multor ani. Sunteti, de asemenea, foarte constienti de obstacolele care ne impiedica sa le rezolvam, si ca acestui CEO occidental nu i s-au dat niciodata 'uneltele occidentale' pentru a redresa anii de greseli care au afectat compania.

Totusi, compania nu este in faliment si situatia financiara s-a imbunatatit considerabil in ultimii doi ani, in pofida problemelor noastre nerezolvate si a concurentei in crestere din partea transportatorilor low cost. Cu toate acestea nu am scapat de probleme", le-a transmis Heinzmann pilotilor, intr-o scrisoare publicata de Hotnews.ro.

Acesta recunoaste si problemele cu personalul, insa admite ca nu are cum sa egaleze salariile oferite in strainatate. El le ofera pilotilor si o discutie "intr-o maniera profesionista si constructiva" pentru a cauta impreuna solutii.

"Da, avem o flota veche, si, da, o multime de oameni bine calificati parasesc compania pentru un viitor mai bun. Dar, asa cum bine stiti, oportunitatile de angajare in sectorul nostru continua sa creasca, iar deocamdata suntem in imposibilitatea de a egala salariile oferite in afara Romaniei.

Daca sunteti cu adevarat interesati de a discuta ingrijorarile dumneavoastra intr-o maniera profesionista si constructiva, sunt bucuros sa ascult opiniile dumneavoastra sincere. Daca sunteti de acord, voi organiza o intalnire cu dumneavoastra si cu colegii semnatari astfel incat sa putem aborda toate punctele expuse de dumneavostra", se mai arata in raspunsul sefului Tarom.

Scrisoarea sa vine dupa ce, duminica dimineata, mai multi piloti au publicat o scrisoare prin care ii cereau socoteala lui Heinzmann pentru problemele care duc compania inspre faliment.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Tarom greva piloti, #director Tarom raspuns scrisoare piloti , #stiri Tarom