Ryanair ataca Tarom la o zi dupa prezentarea noului avion. Care a fost replica romanilor

Joi, 25 Mai 2017, ora 19:31
27000 citiri
Ryanair ataca Tarom la o zi dupa prezentarea noului avion. Care a fost replica romanilor
Foto: Arhiva Ziare.com

Dupa ce Tarom a prezentat miercuri noua sa aeronava, un avion nou de tipul Boeing 737-800 Next Generation, avion inchiriat pe o perioada de 10 ani, Ryanair a reactionat pe pagina sa de Facebook joi. O postare deloc inspirata, dupa cum spun internautii. In scurt timp, a venit si reactia Tarom, tot online.

Pe pagina de Facebook a operatorului Ryanair au fost postate, joi, mai multe fotografii cu una dintre aeronavele sale Boeing 737-800 Next Generation. Alaturi, a fost postat mesajul: "La acelasi pret cat pentru un zbor Tarom, puteti cumpara 10 zboruri cu Ryanair. Scapa de tarifele mari".

Foto: Facebook/Ryanair

Postarea a atras instantaneu reactii si nu dintre cele mai bune, cei mai multi dintre internauti reprosand lipsa de fair-play. "Nu este corect sa-ti faci marketing denigrand nominal alte companii mai mult sau mai putin concurente!", a scris cineva.

"Tocmai ati dat cu bata in balta. Comparati-va cu alta companie low cost, nu cu o companie de linie care, in pretul biletului, ofera multe in plus (bagaj de cala si altele) ", scrie altcineva. "Luati-va la tranta cu Blue Air si Wizz", e sfatul altcuiva.

Compania Tarom, care a fost taguita de o parte dintre internauti, a reactionat in scurt timp. Pe pagina de Facebook a companiei a fost postat un link catre un interviu acordat de catre CEO-ul Ryanair, in care acesta multumea operatorului aerian national din Romania, afirmand ca Ryanair nu ar fi existat fara ajutorul Tarom.

"Daca nu exista TAROM, Ryanair nu ar fi existat. In primii trei-patru ani ai Ryanair foloseam aeronave, piloti si ingineri ai TAROM, erau exceptionali. Fara ajutorul TAROM in primii ani de existenta ai Ryanair, compania nu ar fi supravietuit", declara in urma cu un an Michael O'Leary pentru BusinessMagazin.ro.

"Cred ca este foarte dificil pentru TAROM sa supravietuiasca in conditiile actuale de piata din mai multe motive: este o companie mica in termeni europeni si apoi, cred ca este foarte dificil din cauza managementului TAROM, unde exista implicare politica.

Majoritatea operatorilor aerieni, fie ca vorbim despre Air France, Lufthansa, British Airways, Ryanair - toate sunt companii private, nu avem implicare politica", mai spunea CEO-ul Ryanair.

Anul trecut, Ryanair, cel mai mare operator low-cost din Europa, s-a situat in Romania, dupa numarul de pasageri transportati, pe locul 4. Tarom s-a aflat in acelasi clasament pe locul doi, dupa Blue Air.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Ryanair Tarom, #Tarom noi avioane, #Tarom Boeing critici , #stiri Tarom