Vlad Cosma spune ca nu s-a prezentat la DNA pentru ca a plecat in vacanta: O sa merg saptamana viitoare

Miercuri, 14 Februarie 2018, ora 00:10
3698 citiri
Vlad Cosma spune ca nu s-a prezentat la DNA pentru ca a plecat in vacanta: O sa merg saptamana viitoare
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul deputat Vlad Cosma a declarat, marti seara, ca nu s-a prezentat la DNA Ploiesti, unde era citat ca martor intr-un dosar, pentru ca a plecat in vacanta pentru a-si serba ziua de nastere. El a precizat ca va merge saptamana viitoare la audieri.

"Am fost invitat la DNA, in ultima luna, saptamanal, m-am prezentat de fiecare data. In aceasta saptamana, fiind ziua mea de nastere, nestiind ca voi fi chemat, am plecat intr-o vacanta si nu am putut sa ma prezint. O sa ma prezint saptamana viitoare. Nu imi este frica sa merg la DNA.

Dupa patru ani de teroare in care mi-au arestat tatal, au vrut sa ma aresteze si pe mine, sora mea a pierdut o sarcina din cauza acestor oameni, nu imi este frica sa merg la DNA. Numai ca nu pot sa ma prezint in fiecare zi, cand suna domnul Onea", a declarat fostul deputat la Antena 3.

Vlad Cosma era asteptat sa se prezinte, marti, la DNA Ploiesti pentru a fi audiat ca martor intr-un dosar. Informatia a fost facuta publica de procurorul sef al DNA - Serviciul Teritorial Ploiesti, Lucian Onea, luni, intr-o conferinta de presa.

Acesta a precizat ca Vlad Cosma a fost citat in calitate de martor.

Lucian Onea a precizat ca Vlad Cosma este implicat in mai multe dosare instrumentate la nivelul DNA Ploiesti, el avand in aceste cauze penale "diverse calitati".

Citeste declaratiile procurorului Lucian Onea

"Dezvaluirile" de la Antena 3 despre DNA

Antena3 a difuzat, duminica seara, inregistrari furnizate de Vlad Cosma din care rezulta ca i s-ar fi cerut sa planteze probe pentru un dosar vizandu-i pe Sebastian Ghita si Victor Ponta.

DNA a reactionat luni dimineata si a aratat ca fostul deputat PSD, Vlad Cosma, inculpat intr-un dosar de trafic de influenta, a prezentat denaturat situatia dintr-un dosar penal aflat in curs de urmarire penala, folosindu-se de colaje ale unor inregistrari pe care le-a realizat personal.

Iata replica oficiala a DNA: Este deschis un dosar de santaj. Stenograme: "E si Voiculescu bagat... si Ghita... in treaba asta"

DNA a publicat doua stenograme ale unor interceptari dintre persoane apropiate familiei Cosma si anchetatori. Acestea sunt dintr-un dosar penal avand ca obiect, intre alte infractiuni, si infractiunea de santaj.

Citeste si Reactia PSD la acuzatiile impotriva DNA. Dragnea acuza politie politica. Stanescu cere demisia lui Kovesi. "Tudorele, fa ceva ca nu se mai poate!"

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Vlad Cosma DNA, #Vlad Cosma stenograme procuror Onea , #DNA