Vlad Cosma e plecat din tara si nu vine la audierile de la DNA

Marti, 13 Februarie 2018, ora 10:52
4668 citiri
Vlad Cosma e plecat din tara si nu vine la audierile de la DNA
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul deputat Vlad Cosma e plecat din tara si nu se va prezenta, marti, la DNA Ploiesti, unde a fost citat ca martor intr-un dosar de coruptie, a anuntat sora lui, deputatul PSD Andreea Cosma.

Aceasta a precizat ca Vlad Cosma va fi audiat cand se va intoarce sau prin videoconferinta si ca DNA a fost anuntata.

Vlad Cosma era asteptat sa se prezinte, marti, la DNA Ploiesti pentru a fi audiat ca martor intr-un dosar. Informatia a fost facuta publica de procurorul sef al DNA - Serviciul Teritorial Ploiesti, Lucian Onea, luni, intr-o conferinta de presa.

Acesta a precizat ca Vlad Cosma a fost citat in calitate de martor.

Lucian Onea a precizat ca Vlad Cosma este implicat in mai multe dosare instrumentate la nivelul DNA Ploiesti, el avand in aceste cauze penale "diverse calitati".

Citeste declaratiile procurorului Lucian Onea

"Dezvaluirile" de la Antena 3 despre DNA

Antena3 a difuzat, duminica seara, inregistrari furnizate de Vlad Cosma din care rezulta ca i s-ar fi cerut sa planteze probe pentru un dosar vizandu-i pe Sebastian Ghita si Victor Ponta.

DNA a reactionat luni dimineata si a aratat ca fostul deputat PSD, Vlad Cosma, inculpat intr-un dosar de trafic de influenta, a prezentat denaturat situatia dintr-un dosar penal aflat in curs de urmarire penala, folosindu-se de colaje ale unor inregistrari pe care le-a realizat personal.

Iata replica oficiala a DNA: Este deschis un dosar de santaj. Stenograme: "E si Voiculescu bagat... si Ghita... in treaba asta"

DNA a publicat doua stenograme ale unor interceptari dintre persoane apropiate familiei Cosma si anchetatori. Acestea sunt dintr-un dosar penal avand ca obiect, intre alte infractiuni, si infractiunea de santaj.

Citeste si Reactia PSD la acuzatiile impotriva DNA. Dragnea acuza politie politica. Stanescu cere demisia lui Kovesi. "Tudorele, fa ceva ca nu se mai poate!"

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Vlad Cosma DNA, #Andreea Cosma DNA, #Lucian Onea Vlad Cosma , #DNA
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Vlad Cosma e plecat din tara si nu vine la audierile de la DNA"