Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > politie
A   A   A

Viral: Cum s-a facut de ras un politist de la Rutiera si un timisorean a scapat de amenda (Video)

Viral: Cum s-a facut de ras un politist de la Rutiera si un timisorean a scapat de amenda (Video)
Foto: Facebook/ Vasile Leordean
Un filmulet postat pe o retea de socializare de un timisorean care scapa de o amenda rutiera a fost vizionat de peste 270.000 de internauti.

In inregistrarea postata pe Facebook de Vasile Leordean se poate observa cum barbatul in varsta de 38 de ani este oprit de un politist, pentru ca circulase cu viteza pe DN7.

Timisoareanul a fost prins, pe 1 mai, in zona localitatii hunedorene Pui, cand circula cu 69 km/h. Soferul, manager al unei firme din Timisoara, ii cere politistului sa prezinte metrologia aparatului radar. In replica, politistul, care se prezinta ca agent-sef principal Vampu, spune ca "este tot ce trebuie acolo".

Dupa ce i s-a solicitat planul de actiune al echipajului radar pentru a vedea daca politistii care l-au amendat au dreptul sa stea la panda de vitezomani in acea zona, agentul de politie a plecat, fara a-l mai amenda pe sofer.
Filmuletul care prezinta discutia cu "agentul constatator" a fost distribuit de peste 5.700 de ori pe Facebook.

"Actiune de 'panda' a Militiei Romane! NEincredere si NEsiguranta! Avem vreo 600 de infractori prin Parlament, o gramada de primari care umbla tot timpul alcoolizati la volan, militieni arestati sau care iau mita, alte probleme grave, iar Militia Romana sta la panda, la iesire din localitate si te amendeaza pentru... 69 (km/h - n.red.)!? ... Cu radar fara documente metrologice sau dispozitii legale, intr-o situatie clara de fluidizare a traficului, realizati in interiorul localitatii Pui, Hunedoara, de catre tovarasii lor, care de fapt te impingeau in 'capcana'!", a scris timisoreanul pe pagina sa de Facebook.
Actiune de "panda" a Militiei Romane! NEincredere si NEsiguranta! Avem vreo 600 de infractori prin parlament, o gramada de primari care umbla tor timpul alcolizati la volan, militieni arestati sau care iau mita, alte probleme grave, iar Militia Romana sta la panda, la Iesire din localitate si te amendeaza pentru... 69!?...cu radar fara documente metrologice sau dispozitii legale, intr-o situatie clara de fluidizare a traficului, realizata in interiorul localitatii Pui, Hunedoara, de catre tavarasii lor, care de fapt te impingeau in "capcana"! ó¾°€Posted by Vasile Leordean on Friday, May 1, 2015
D.R.
Facebook ShareTweet
 Marti, 05 Mai 2015, ora 10:17

 Articol citit de 19680 ori

Citeste si: