Urmarire cu focuri de arma: Un sofer a lovit masina Politiei si s-a rasturnat in camp

Duminica, 24 Noiembrie 2019, ora 12:57
3840 citiri
Urmarire cu focuri de arma: Un sofer a lovit masina Politiei si s-a rasturnat in camp
Foto: Arhiva Ziare.com

Politistii ialomiteni au fost nevoiti sa traga 13 focuri de arma pentru a opri o autoutilitara inmatriculata in Marea Britanie, care a ajuns pe teritoriul judetului Braila in incercarea de a scapa de oamenii legii, iar in final soferul autoutilitarei a lovit o autospeciala a IPJ Braila si apoi s-a rasturnat in afara partii carosabile.

Potrivit IPJ Braila, agentii Sectiei 5 Politie Rurala Viziru au fost sesizati de catre politistii ialomiteni, in noaptea de sambata spre duminica, sa le acorde sprijin, intrucat o autoutilitara inmatriculata in Marea Britanie nu a oprit la semnalul regulamentar, efectuat pe raza judetului Ialomita.

Urmarirea a continuat pe raza comunei brailene Viziru, pe DE 584, iar la iesirea din localitate soferul autoutilitarei in cauza, desi a observat ca una dintre autospecialele de politie, care avea semnalele luminoase si acustice in functiune, se angajase in depasirea sa, a virat stanga si a lovit-o cu intentie.

In urma impactului, soferul urmarit a pierdut controlul asupra vehiculului si a parasit partea carosabila, rasturnandu-se pe camp. A rezultat vatamarea corporala a conducatorului autoutilitarei, un barbat de 46 de ani din judetul Buzau, care a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Totodata, in vehicul se mai aflau doi pasageri, ambii din judetul Buzau, care au fost condusi la audieri.

Pe parcursul activitatii de urmarire, politistii ialomiteni au executat 13 focuri de arma conform procedurilor legale in vigoare, nefiind ranita nicio persoana.

In cauza a fost intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru savarsirea infractiunilor de ultraj, distrugere si vatamare corporala din culpa, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Insuratei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#sofer fugit Ialomita, #urmarire politie Braila impuscaturi , #politie