Uraganul Gaby face ravagii! Internetul s-a umplut de glume dupa isteria creata aiurea de Primarie (Galerie foto)

Joi, 21 Septembrie 2017, ora 10:32
26499 citiri
Uraganul Gaby face ravagii! Internetul s-a umplut de glume dupa isteria creata aiurea de Primarie (Galerie foto)
Foto: Facebook

Bucurestiul a fost ieri in stare de alerta maxima dupa ce primarul general Gabriela Firea a dispus sa fie inchise scolile mai devreme si le-a cerut oamenilor sa stea in case pentru ca o furtuna puternica va lovi Capitala.

Deja de pe la ora 16:00 Bucurestiul se inchisese, practic, si toata lumea statea blocata in trafic. Dupa ce au scapat din trafic, destui romani si-au facut provizii macar pe o zi, doua. Angajatii marilor supermarketuri spun ca asa mare de oameni n-au mai vazut de la Craciun.

Si cum totul era inchis, planurile anulate si toata lumea statea cuminte in casa asteptand sa vina urgia, Internetul s-a umplut de glume. Intai cele de dinainte de furtuna.

Intrebarea "Cu ce doriti furtuna? Sa fie una cu de toate?" a fost una extrem de populara miercuri in mediul virtual.

Cum "apocalipsa" s-a lasat asteptata, unele cartiere fiind ocolite cu totul, frustrarea care s-a acumulat pe parcursul orelor s-a transformat pana la urma tot intr-un izvor de glume in spatiul virtual.

Bucurestiul apocaliptic...

Principala tinta a fost primarul general, care dupa ziua de ieri s-a ales cu o noua porecla: "Uraganul Gaby". Unii au incercat sa anticipeze ceea ce v-a spune edilul: "Testul a fost un succes. A iesit exact cum am planificat".

Desigur, nu putea fi lasat deoparte nici seful pe linie de partid al Gabrielei Firea.

Printre cei care i-au vizat pe cei doi s-a numarat si fostul presedinte Traian Basescu, care i-a criticat pentru situatia deplorabila in care a ajuns Capitala astfel incat trebuie sa fie inchisa daca bate vantul putin mai tare si, totodata, le-a propus in gluma ca viitorul slogan sa le fie "PSD si Dragnea ne apara de vant".

Cum totusi situatia a fost de ras doar din prisma calitatii poporului nostru de a face haz de necaz, avand in vedere ca furtuna a fost una absolut obisnuita pentru anotimpul in care ne aflam dar chiar si asa un om a fost ucis de un copac lasat sa se usuce, la fel ca multi altii, internautii au concluzionat amar: "Uraganul Gaby face ravagii!".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#bancuri glume furtuna, #furtuna Bucuresti meme, #Facebook furtuna Firea bancuri , #furtuna