Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Un protestatar s-a urcat intr-un copac in fata PSD, asa ca Primaria a taiat crengile. Explicatia e naucitoare

Un protestatar s-a urcat intr-un copac in fata PSD, asa ca Primaria a taiat crengile. Explicatia e naucitoare
Foto: Arhiva Ziare.com
La inceputul saptamanii in fata sediului PSD din Bucuresti au avut loc altercatii intre protestatari si jandarmi, iar un barbat s-a urcat intr-un copac pentru a scapa de autoritati.

Povestea parea ca s-a terminat dupa ce protestatarul a fost luat de jandarmi si dus in duba, dar nu a fost asa.

Miercuri, pe Internet, au aparut imagini cu pomii din fata sediului PSD, in care se observa ca fusesera toaletati de curand, mai exact li s-au taiat crengile.Ziare.com a solicitat Administratiei Domeniului Public Sector 1 un punct de vedere referitor la motivul toaletarii copacilor.

Reprezentantii institutiei sustin ca Ministerul Apararii Nationale - Statul Major al Apararii le-a cerut inca din noiembrie 2017 sa se ocupe de toaletarea copacilor pentru oganizarea...Zilei Nationala a Romaniei. Ceea ce ne face sa ne intrebam Ziua Nationala din 2017 sau cea din 2018?
Redam mai jos raspunsul integral al Administratiei Domeniului Public Sector 1:

"Administratia Domeniului Public Sector 1, in calitate de unitate contractanta, efectueaza lucrari de toaletare (reducere) arbori in baza avizelor emise de Primaria Municipiului Bucuresti - Directia Generala Dezvoltare Urbana - Directia de Mediu - la solicitarea persoanelor fizice/juridice.

Prin adresa cu nr. 16674/24.11.2017, Ministerul Apararii Nationale - Statul Major al Apararii a solicitat institutiei noastre sprijin, potrivit domeniului de competenta, cu privire la organizarea Zilei Nationale a Romanei. Cu aceasta ocazie, Serviciul Spatii Verzi a inceput toaletarea (reducerea) arborilor din aliniamentul de pe Soseaua Pavel D. Kiseleff".
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Vineri, 12 Ianuarie 2018, ora 16:14
 Autor:Andreea Ghinea

 Articol citit de 9476 ori

Citeste si: