Un protestatar de la manifestatia din 10 august a murit la spital. Politia a deschis dosar penal

Luni, 20 August 2018, ora 12:30
18788 citiri
Un protestatar de la manifestatia din 10 august a murit la spital. Politia a deschis dosar penal
Foto: Arhiva Ziare.com

Politistii din Teleorman au fost sesizati de reprezentantii spitalului din Alexandria cu privire la moartea unui barbat de 62 de ani, care s-a simtit rau in urma protestului din 10 august din Capitala.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Teleorman, Teodora Dragole, a declarat ca politistii au fost sesizati de reprezentantii spitalului din Alexandria.

Anchetatorii au dispus efectuarea unei necropsii pentru a se stabili cauza decesului.

"Un barbat in varsta de 62 de ani, din Turnu Magurele, ar fi decedat in noaptea de 19 spre 20 august. In aceasta (luni- n.red.) dimineata, colegii nostri au deschis un dosar penal. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru a se stabili cauza decesului. Cercetarile se efectueaza sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Alexandria", a declarat reprezentantul Politiei.

La randul sau, directorul medical al Spitalului Alexandria, Valentina Roibu, a spus ca reprezentantii unitatii medicale au solicitat deschiderea unei anchete pentru a nu exista vreo suspiciune.

"Am solicitat Serviciul de Medicina Legala si Politia pentru a ridica orice suspiciune, sa vedem ce a fost. Nu am avut de la apartinatori nicio solicitare, iar apartinatorii nu ne-au declarat noua nimic", a relatat reprezentantul spitalului.

Ea a adaugat ca starea pacientului era una degradata.

"Pacientul s-a prezentat la camera de garda a Spitalului Turnu Magurele, de acolo, cu varsaturi, cu sangerare, cu melena hematemeza, a fost trimis catre spitalul nostru. A fost internat in Serviciul de Terapie Intensiva, unde i s-au facut toate cele, cu tratament maximal, respectand tot protocolul.

In data de 19, a prezentat stop cardio-respirator, care nu a raspuns la manevrele de resuscitare si s-a declarat decesul. Pacientul era intr-o stare destul de critica", a mai spus Valentina Roibu.

Surse locale au declarat ca barbatul a lesinat in urma actiunii cu gaze lacrimogene, la mitingul din Piata Victoriei, din urma cu mai bine de o saptamana. Barbatul ar fi suferit o puternica hemoragie nazala si bucala, iar de atunci starea sa de sanatate s-a inrautatit.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că PSD a mai câştigat alegerile în trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei şi un pic din cinci" şi...
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
#protestatar gaze murit Teleorman, #protestatar gaze murit , #protest Diaspora