Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > magistrati
A   A   A

Un procuror SS n-a mai primit avizul CSM pentru mentinerea in functie. Este anchetatorul sefului DNA Constanta

Un procuror SS n-a mai primit avizul CSM pentru mentinerea in functie. Este anchetatorul sefului DNA Constanta
Foto: captura video CSM
Procurorul Zarafina Puiu (64 de ani) de la Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie, denumita Sectia Speciala (SS), nu a mai primit avizul CSM pentru mentinerea in functia de magistrat, dupa implinirea varstei de 65 de ani.

Decizia a fost luata de Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Zarafina Puiu a venit in aceasta primavara la Sectia Speciala, de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta. Este vorba de parchetul de unde a venit si adjunctul sefului SS, Adina Florea, cea care conduce de facto aceasta structura de parchet.

Cum au decurs audierile Zarafinei Puiu si ale Adinei Florea, in articolul: Punctaj maxim in CSM pentru Adina Florea, care intra definitiv in sectia de anchetare a magistratilor. Interviu prietenesc, cu intrebari facile

Sursa: CSM

Zarafina Puiu a deschis in aceasta saptamana o ancheta impotriva procurorului Andrei Bodean (39 de ani), seful DNA Constanta, cunoscut dupa ce a trimis in judecata mai multi afaceristi si politicieni controversati, precum Nicusor Constantinescu sau Radu Mazare.

Citeste si: Seful DNA Constanta este acuzat de abuz in serviciu si represiune nedreapta. SS nu l-a pus sub control judiciar
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 12 Iunie 2019, ora 08:32
 Autor:Ionel Stoica

 Articol citit de 11118 ori

Citeste si: