Un politist a fost tarat de masina furata de un baiat de 16 ani din Hunedoara

Luni, 28 Ianuarie 2019, ora 15:57
5825 citiri
Un politist a fost tarat de masina furata de un baiat de 16 ani din Hunedoara
Foto: Arhiva Ziare.com

Un politist din judetul Hunedoara a fost ranit, dupa ce a observat pe o strada din Petrosani o masina care fusese declarata furata si la volanul careia se afla un adolescent. Cand a vrut sa il legitimeze si a incercat sa deschida portiera autoturismului, politistul a fost tarat cativa metri.

Un ofiter de la Biroul de Investigatii Criminale a fost ranit, incercand sa opreasca un adolescent de 16 ani care furase o masina parcata pe o strada din Petrosani, cu cheile in contact.

"Politia Municipiului Hunedoara a fost sesizata de un hunedorean despre faptul ca i-a fost sustras autoturismul parcat in aproprierea blocului in care locuieste, cu cheile in contact.

Politistii au intocmit dosar penal si au demarat activitati investigative in vederea depistarii autorului furtului masinii, care a fost data in urmarire", transmite IPJ Hunedoara.

Luni, in jurul orei 12:20, un agent al Biroului Rutier Petrosani, aflat in timpul liber, a observat masina furata, parcata pe strada Carpati, din Petrosani.

"Agentul a solicitat sprijinul colegilor din cadrul Biroului Rutier si al Biroului Investigatii Criminale Petrosani, care s-au deplasat in teren, vederea prinderii autorului.

In momentul in care politistii s-au apropiat de masina, cel aflat la volan a demarat, iar in incercarea de a fugi de oamenii legii a avariat doua masini aflate in zona.

De asemenea, l-a ranit pe unul dintre politisti, un ofiter din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, dupa care s-a oprit cu masina intr-un gard. Cel aflat la volan l-a tarat cativa metri pe politistul care s-a prins de portiera, in incercarea de a opri masina.

Politistul are fractura la un deget. Dupa ce a abandonat masina, suspectul a incercat sa fuga, insa a fost prins si imobilizat de colegii politistului ranit. Ofiterul de politie a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, timp ce cel aflat la volan, un minor de 16 ani, din Hunedoara, a fost condus la sediul Politiei, pentru audieri", a mai transmis IPJ Timis.

Adolescentul va fi cercetat pentru furt calificat, conducere fara permis, distrugere si ultraj.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#politist tarat masina furata Hunedoara , #politie