Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > inchisoare
A   A   A

Un detinut a evadat de pe un santier din Timisoara. Politistii il cauta si au facut filtre

Un detinut a evadat de pe un santier din Timisoara. Politistii il cauta si au facut filtre
Foto: Arhiva Ziare.com
Un detinut de 41 de ani din Penitenciarul Arad a fugit, vineri, de pe un santier din Timisoara unde lucra, el fiind cautat de politisti in judetele Arad si Timis, unde au fost organizate filtre pe drumuri.

Purtatorul de cuvant al Penitenciarului Arad, Eduard Magold, a declarat ca detinutul se numeste Ion Murariu si este condamnat definitiv la 4 ani si 6 luni de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de furt calificat. El era incarcerat in regim semideschis si lucra pe un santier din Timisoara, de unde a evadat.

"In vederea capturarii detinutului, au fost dispuse masuri specifice, respectiv blocarea cailor de acces pe posibilele directii de deplasare, alarmarea personalului si trimiterea de echipe de cautare formate din personalul unitatii", a declarat Magold.
In actiunile de cautare mai sunt implicati politisti si jandarmi din judetele Arad si Timis.

"Mentionam ca parasirea fara autorizare a punctului de lucru aflat in exteriorul locului de detinere este asimilata infractiunii de evadare si se pedepseste conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu inchisoare de la sase luni la trei ani", a subliniat Magold.

La momentul evadarii, detinutul era imbracat cu tricou albastru, bluza neagra, pantaloni gri-verzui, sapca neagra, rucsac negru cu litera M pe el si este tuns "capac", a mai precizat sursa citata.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 12 Iulie 2019, ora 14:45

 Articol citit de 1500 ori

Citeste si: