Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > hoti
A   A   A

Un barbat dat in urmarire pentru hotie a fost prins la coada la moaste

Un barbat dat in urmarire pentru hotie a fost prins la coada la moaste
Foto: Arhiva Ziare.com
Un barbat dat in urmarire nationala pentru furturi in tara si in Grecia a fost prins la un pelerinaj, in timp ce statea la coada la moastele Sfantului Nicolae duse la Braila.

Barbatul in varsta de 30 de ani participa la pelerinajul organizat de Arhiepiscopia Dunarii de Jos si Protoieria Braila.

El a atras atentia jandarmilor deoarece se manifesta zgomotos la coada la moastele Sfantului Nicolae duse la Braila si transporta un bagaj voluminos.

Jandarmii l-au legitimat si au aflat ca barbatul din localitatea Siret, judetul Suceava, figura in bazele de date ca persoana urmarita national, asupra sa fiind emis un mandat de arestare.

"Miercuri seara, pe timpul asigurarii masurilor de ordine publica la Biserica Sfantul Ierarh Nicolae, cu ocazia pelerinajului organizat de Arhiepiscopia Dunarii de Jos si Protoieria Braila, prilejuit de aducerea moastelor Sfantului Ierarh Nicolae, jandarmii din dispozitivul de asigurare a masurilor de ordine publica au observat un barbat care avea asupra sa un bagaj voluminos si prin comportamentul sau tulbura buna desfasurare a evenimentului.
In urma legitimarii acestuia s-a identificat persoana ca fiind B.I.D., in varsta de 30 ani din loc. Siret, jud. Suceava", a anuntat Jandarmeria Braila.

Direct de la moaste, suceveanul a fost dus de jandarmi la sediul Politiei Braila.

"Barbatul are de executat o pedeapsa de sase ani si doua luni de inchisoare pentru mai multe infractiuni de furt facute in Romania si in Grecia. Politistii braileni au pus in executare mandatul, iar barbatul se afla acum in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Braila, Laura Dan.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Joi, 07 Decembrie 2017, ora 12:58

 Articol citit de 2092 ori

Citeste si: