Un barbat a incercat sa calce cu masina mai multe persoane, pe un bulevard din Capitala. A fugit, dar a fost prins

Duminica, 15 Septembrie 2019, ora 13:02
13324 citiri
Un barbat a incercat sa calce cu masina mai multe persoane, pe un bulevard din Capitala. A fugit, dar a fost prins
Foto: Captura Video/Sitirile Pro TV

In loc sa achite combustibilul cu care isi alimentase masina, un barbat de 42 de ani a incercat sa jefuiasca si sa bata casierita unei benzinarii din Capitala. Ba chiar a vrut sa calce cu masina mai multi oameni, inainte sa fuga spre Calarasi. Pe drum, soferul agresiv a avut, insa, ghinion. La o alta benzinarie - de aceasta data una de pe Autostrada Soarelui - mai multi barbati l-au imobilizat si l-au predat politistilor care il urmareau.

Sambata seara, barbatul si-a alimentat masina la o statie GPL de pe strada Energeticienilor, din Sectorul 3 al Capitalei. Insa n-a vrut sa plateasca pentru combustibil. Dimpotriva, a amenintat-o pe casierita, cerandu-i bani. Ceea ce s-a intamplat in continuare este halucinant.

"Aceasta (casierita - n.red.) a fugit in cautare de ajutor, incercand sa se adaposteasca in interiorul unei spalatorii auto aflata in apropiere. Barbatul a urmarit-o, cu masina, ar fi incercat sa o loveasca, dupa care ar fi accelerat si s-a indreptat spre un grup de persoane care stateau la o masa, in fata spalatoriei. Acestea au reusit sa se fereasca, barbatul lovind o masa si rupand o conducta de alimentare cu gaze, dupa care a fugit", a transmis Politia Capitalei pentru Ziare.com.

Sectia 11 de Politie a fost alertata cu privire la petrecerea acestor evenimente in jurul orei 22.30, printr-un apel la 112. Oamenii legii s-au deplasat la fata locului pentru verificari. Ulterior, cercetarile au fost preluate de Serviciul Omoruri din Politia Capitalei si de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

"In urma activitatilor desfasurate, barbatul a fost identificat, fiind depistat pe raza judetului Calarasi, pe autostrada", transmite Politia Capitalei.

De fapt, potrivit Stirilor ProTv, soferul agresiv a intrat cu masina in usile benzinariei de pe autostrada. Drept urmare, mai multi barbati care se aflau la benzinarie l-au prins pe sofer si l-au imobilizat. Cu mainile legate, scandalagiul n-a mai putut decat sa astepte sa fie ridicat de oamenii legii si adus la Politia Capitalei.

"Procurorul criminalist a dispus retinerea sa, urmand sa fie prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva", transmite Politia Capitalei.

Barbatul a fost testat pentu a se stabili daca era baut sau drogat in momentul in care a pus in pericol viata atator oameni. Pana la acest moment, autoritatile n-au facut publice informatii cu privire la motivele care l-au determinat pe barbat sa actioneze atat de violent.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#sofer tentativa omor casierita benzinarie, #Sectorul 3 sofer calcat masina oameni, #sofer Sectorul 3 calcat casierita benzinarie , #soferi