Un barbat a incercat sa calce cu masina mai multe persoane, pe un bulevard din Capitala. A fugit, dar a fost prins

Duminica, 15 Septembrie 2019, ora 13:02
13316 citiri
Un barbat a incercat sa calce cu masina mai multe persoane, pe un bulevard din Capitala. A fugit, dar a fost prins
Foto: Captura Video/Sitirile Pro TV

In loc sa achite combustibilul cu care isi alimentase masina, un barbat de 42 de ani a incercat sa jefuiasca si sa bata casierita unei benzinarii din Capitala. Ba chiar a vrut sa calce cu masina mai multi oameni, inainte sa fuga spre Calarasi. Pe drum, soferul agresiv a avut, insa, ghinion. La o alta benzinarie - de aceasta data una de pe Autostrada Soarelui - mai multi barbati l-au imobilizat si l-au predat politistilor care il urmareau.

Sambata seara, barbatul si-a alimentat masina la o statie GPL de pe strada Energeticienilor, din Sectorul 3 al Capitalei. Insa n-a vrut sa plateasca pentru combustibil. Dimpotriva, a amenintat-o pe casierita, cerandu-i bani. Ceea ce s-a intamplat in continuare este halucinant.

"Aceasta (casierita - n.red.) a fugit in cautare de ajutor, incercand sa se adaposteasca in interiorul unei spalatorii auto aflata in apropiere. Barbatul a urmarit-o, cu masina, ar fi incercat sa o loveasca, dupa care ar fi accelerat si s-a indreptat spre un grup de persoane care stateau la o masa, in fata spalatoriei. Acestea au reusit sa se fereasca, barbatul lovind o masa si rupand o conducta de alimentare cu gaze, dupa care a fugit", a transmis Politia Capitalei pentru Ziare.com.

Sectia 11 de Politie a fost alertata cu privire la petrecerea acestor evenimente in jurul orei 22.30, printr-un apel la 112. Oamenii legii s-au deplasat la fata locului pentru verificari. Ulterior, cercetarile au fost preluate de Serviciul Omoruri din Politia Capitalei si de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

"In urma activitatilor desfasurate, barbatul a fost identificat, fiind depistat pe raza judetului Calarasi, pe autostrada", transmite Politia Capitalei.

De fapt, potrivit Stirilor ProTv, soferul agresiv a intrat cu masina in usile benzinariei de pe autostrada. Drept urmare, mai multi barbati care se aflau la benzinarie l-au prins pe sofer si l-au imobilizat. Cu mainile legate, scandalagiul n-a mai putut decat sa astepte sa fie ridicat de oamenii legii si adus la Politia Capitalei.

"Procurorul criminalist a dispus retinerea sa, urmand sa fie prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva", transmite Politia Capitalei.

Barbatul a fost testat pentu a se stabili daca era baut sau drogat in momentul in care a pus in pericol viata atator oameni. Pana la acest moment, autoritatile n-au facut publice informatii cu privire la motivele care l-au determinat pe barbat sa actioneze atat de violent.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#sofer tentativa omor casierita benzinarie, #Sectorul 3 sofer calcat masina oameni, #sofer Sectorul 3 calcat casierita benzinarie , #soferi