Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > accident
A   A   A

Un autoboz Otokar a intrat intr-un copac (Foto)

Un autoboz Otokar a intrat intr-un copac (Foto)
Foto: Ziare.com
Unul dintre autobuzele nou-intrate pe traseele din Bucuresti, cumparate de Primaria Capitalei de la compania turca Otokar, a fost implicat, vineri, intr-un accident rutier.

Din imagini se poate observa ca impactul a fost destul de puternic. Autobuzul era la capat de traseu, fara pasageri, in zona Autobazei Titan, Policolor.

Nu se cunosc la acest moment detalii despre starea de sanatate a soferului.

Potrivit unor informatii obtinute de Ziare.com, se merge pe doua ipoteze in cazul acestui accident. Una dintre ele ar fi ca soferul conducea cu viteza prea mare si a pierdut controlul vehiculului.

A doua este mai grava, existand posibilitatea ca autobuzul sa fi ramas fara frane, iar soferul, care nu prea ar avea experienta si vechime, ar fi evitat un impact iminent cu un alt autovehicul.
UPDATE: Potrivit unui martor, care a scris pe adresa redactiei, soferul autobuzului avea viteza foarte mare, a tras de volan dreapta sa evite un impact frontal cu un autoturism care circula in fata sa, dar a avariat puternic un autoturism stationat pe partea dreapta, in care se afla un sofer. Din fericire, soferul autoturismului nu a suferit leziuni.

Facebook ShareTweet
 Vineri, 15 Martie 2019, ora 14:55
 Autor:Redactia Ziare.com

 Articol citit de 7550 ori

Citeste si: