Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > trafic
A   A   A

Traficul pe Autostrada Soarelui este in continuare deviat din cauza cisternei cu kerosen rasturnate

Traficul pe Autostrada Soarelui este in continuare deviat din cauza cisternei cu kerosen rasturnate
Foto: Arhiva Ziare.com
Traficul pe Autostrada Soarelui ramane blocat, joi, in zona unde s-a rasturnat, miercuri dupa-amiaza, o cisterna incarcata cu kerosen. Soferii pot alege ruta ocolitoare, pe DN3A, astfel incat sa ocoleasca locul unde a avut loc accidentul.

Potrivit Centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Politiei Romane, pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, la kilometrul 79, pe sensul catre Capitala, o autocisterna incarcata cu kerosen s-a rasturnat, miercuri, in afara partii carosabile.

"Pentru a se permite transbordarea combustibilului, traficul a fost deviat", arata sursa citata.

Astfel, soferii care vin dinspre Litoral, de la kilometrul 105 (localitatea Drajna) pot merge pe DN3A, pana in localitatea Lehliu, de unde se reintra pe autostrada, iar cei care vin dinspre Capitala, de la kilometrul 64 (localitatea Lehliu) pot circula pe DN3A, pana in localitatea Drajna, de unde se reintra pe autostrada.
Transportatorul a adus la locul accidentului o cisterna mai mica si va mai aduce inca una, in care sa transfere kerosenul ramas. Tot el va aduce o macara cu care va repune cisterna rasturnata pe roti.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Joi, 12 Iulie 2018, ora 09:27

 Articol citit de 1161 ori

Citeste si: