Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > CFR
A   A   A

Traficul feroviar a fost blocat intre Ploiesti si Brasov dupa ce mai multi copaci au cazut pe calea ferata UPDATE

Traficul feroviar a fost blocat intre Ploiesti si Brasov dupa ce mai multi copaci au cazut pe calea ferata UPDATE
Foto: Arhiva Facebook/ CFR Calatori
Traficul feroviar a fost blocat, marti seara, intre Ploiesti si Brasov, dupa ce mai multi copaci au cazut pe calea ferata. Un copac a cazut si peste vagonul unui tren, fara a fi inregistrate victime.

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul feroviar a fost blocat pe Magistrala 300 Ploiesti.

Update: Circulatia feroviara intre Timisul de Sus si Predeal a fost reluata si pe firul I, informeaza CFR Infrastructura.

Update: Potrivit unui comunicat transmis de CFR, s-a reluat traficul feroviar pe firul II intre Timisu de Sus si Predeal, trenurile circuland cu locomotive Diesel.

"Pe firul I se intervine in continuare pentru remedierea deranjamentului la firul de contact, astfel incat pe acest sens trenurile sa poata circula in conditii normale, cu locomotive electrice", arata CFR.
Conform reprezentantilor ISU Brasov, un copac s-a prabusit pe calea ferata, iar un al doilea copac pe un vagon al unui tren, fara sa fie inregistrate victime.

Potrivit unui comunicat transmis de CFR, circulatia feroviara a fost intrerupta temporar intre statiile Timisu de Sus si Predeal, dupa ce mai multi arbori s-au prabusit pe liniile de cale ferata, fiind rupte si liniile de contact care asigura alimentarea cu energie electrica a locomotivelor.

Sase trenuri de calatori au fost oprite in garile Predeal, Timisu de Sus, Darste si Brasov.

"Echipele de interventie se afla la fata locului si actioneaza cu drezine pantograf pentru taierea copacilor si de remedierea deranjamentelor la liniile de contact, astfel incat circulatia feroviara sa poata fi reluata in conditii de siguranta pe segmentul Predeal - Timisu de Sus", se arata in comunicatul CFR.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Marti, 13 Martie 2018, ora 23:10

 Articol citit de 1569 ori

Citeste si: