Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Trafic infernal din cauza zapezii din plina primavara: Coloane de masini de 6 kilometri pe DN1

Trafic infernal din cauza zapezii din plina primavara: Coloane de masini de 6 kilometri pe DN1
Foto: Arhiva Ziare.com
Traficul pe DN 1, in statiunea Predeal, este ingreunat pe sensul de mers catre Ploiesti, din cauza zapezii si viscolului. Coloanele de masini se intind pe mai bine de sase kilometri.

Potrivit Politiei Brasov, traficul pe DN 1 se desfasoara cu mare greutate, pe sensul catre Ploiesti, intrucat in zona ninge abundent si viscoleste.

Pe de alta parte, tir-urile nu sunt echipate corespunzator si nu au anvelope de iarna.

"Tir-urile sunt cele care au cele mai mari probleme. Nu au anvelope de iarna. La Predeal nu se mai poate urca. Sunt coloane mari de masini, oameni nemultumiti", a declarat purtatorul de cuvant al IJP Brasov, Ionut Marin.

Seful Sectiei Drumuri Nationale Ploiesti, Ionel Ciobanu, a spus ca pe DN 1, la intrarea in statiunea Predeal, judetul Brasov, traficul se desfasoara cu dificultate din cauza zapezii de pe carosabil, iar coloana de masini se intinde pana la Azuga.
Citeste si Zapada si viscolul inchid si azi circulatia pe mai multe drumuri nationale. Pe A1 e polei

"Sunt colegii de la Brasov care am inteles ca intervin de la intrarea in Predeal spre Brasov. Ar fi probleme la Timisul de Jos. Este traficul ingreunat. Sunt coloane mari de masini, de peste sase kilometri. Pe partea noastra se circula bine, dar in conditii de iarna", a declarat Ciobanu.

Acesta a adaugat ca in Prahova se intervine cu mai multe utilaje atat in zona Cheia, cat si pe Valea Prahovei.

Vezi si Te-a prins zapada din aceasta primavara fara cauciucuri de iarna? Iata in ce conditii risti sa fii amendat

In plus, trei autocare au ramas inzapezite in localitatile Albita, Crasna si Valea Turcului din judetul Vaslui. Un autocar cu 53 de persoane se afla in vama Albita, altul cu 34 in localitatea Crasna iar al treilea, cu 18 copii, in Valea Grecului, anunta IGSU.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Vineri, 21 Aprilie 2017, ora 14:03

 Articol citit de 2134 ori

Citeste si: