Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > #sieu
A   A   A

#sieu Reprezentanta Comisiei Europene a facut pauza de cafea pentru autostrazi!

#sieu Reprezentanta Comisiei Europene a facut pauza de cafea pentru autostrazi!
Foto: Facebook/Reprezentanta Comisiei Europene in Romania
Reprezentanta Comisiei Europene in Romania a participat si ea la protestul pentru autostrazi #sieu.

Intr-o postare pe Facebook intitulata "pauza de cafea pentru autostrazi", Reprezentanta CE in tara noastra publica "CV-ul infrastructurii din Romania".

"Pauza de cafea pentru autostrazi!
#siEU UE vrea autostrazi in Romania!

In perioada 2014-2020, 6.3 miliarde de euro* au fost puse la dispozitia Romaniei pentru proiecte de infrastructura. Cu toate acestea, proiectele care se deruleaza sunt din perioada financiara 2007-2013, care nu au fost finalizate la timp.

CV-ul infrastructurii din Romania:

90% din drumurile nationale au o singura banda pe sens
in 2016 RO a inregistrat 97 de decese per un milion de locuitori in accidente rutiere.
Primul metru de autostrada construit in Moldova a fost inaugurat vineri, la ora 15:00, de omul de afaceri Stefan Mandachi, suceveanul care a initiat protestul "Romania vrea autostrazi".

Zeci de mii de romani, din tara si din diaspora, zeci de firme, mai mici sau mai mari, banci, agentii imobiliare sau ambasade, profesori si elevi, medici, politisti sau transportatori, au spus la unison ca isi doresc autostrazi in Romania, asumandu-si in diverse forme sloganul "si eu", viralizat pe Internet in ultimele saptamani, oprindu-si activitatea astazi, 15 martie, incepand de la ora 15:00, pentru 15 minute.
Iata mai multe detalii:
Stefan Mandachi a inaugurat primul metru de autostrada din Moldova: Avem o sansa unica sa restartam Romania acum!Protestul #sieu la radio si TV - cine si ce a transmis in cele 15 minute (Galerie foto)Secretarul general al PPE, despre protestul #sieu: Nu am mai vazut in viata mea asa ceva. Unde sunt fondurile europene, Guvernule?Revolta nationala #sieu in imagini: "Vrem autostrada!" (FotoVideo)
Facebook ShareTweet
 Vineri, 15 Martie 2019, ora 16:14
 Autor:Redactia Ziare.com

 Articol citit de 11090 ori

Citeste si: