Sase persoane, arestate preventiv in cazul crimei din Piata Constitutiei UPDATE

Sambata, 05 Octombrie 2019, ora 21:40
7410 citiri
Sase persoane, arestate preventiv in cazul crimei din Piata Constitutiei UPDATE
Foto: Arhiva Pixabay

Sase persoane au fost retinute, in noaptea de vineri spre sambata, in cazul crimei din noaptea de 29 septembrie din zona Pietei Constitutiei din municipiul Bucuresti, iar ulterior arestate preventiv, informeaza Politia Capitalei.

UPDATE 21:40 - Cele sase persoane care au fost retinute initial au fost prezentate Tribunalului Bucuresti, judecatorii dispunand arestarea preventiva a acestora, informeaza, sambata seara, Politia Capitalei.

Un numar de 21 de perchezitii domiciliare au avut loc, vineri dimineata, in Bucuresti, pentru depistarea barbatului care este suspectat de uciderea unei persoane in Piata Constitutiei.

"In dimineata zilei de 4 octombrie, in baza autorizatiilor emise de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Bucuresti, au fost puse in aplicare 21 de mandate de perchezitie domiciliara pe raza municipiului Bucuresti. Dupa efectuarea perchezitiilor domiciliare mentionate, urmeaza a fi efectuate audieri la sediul Politiei Capitalei de catre procurorii criminalisti din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si ofiterii de politie judiciara din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei", informeaza un comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Duminica trecuta, in jurul orei 22:30, prin apel la 112 a fost sesizat un conflict intre mai multe persoane in Piata Constitutiei.

In urma conflictului, un barbat a fost ranit si, in pofida ajutorului medical de urgenta, s-a constatat decesul. Celalalt barbat ranit a suferit un traumatism la nivelul capului si a primit ingrijiri medicale la fata locului, ulterior fiind condus la audieri.

In perimetrul cercetat a fost gasit si ridicat un tub cartus, cel mai posibil cu gaz, un incarcator gol, posibil pentru acelasi tip de pistol cu gaze, si obiecte contondente, au precizat politistii.

Cercetarile sunt efectuate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri.

Vezi si Mai multi politisti si jandarmi vor patrula in Piata Constitutiei, dupa bataia in care a fost omorat un om

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#persoane retinute crima Piata Constitutiei , #crima
Comentarii