Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > trafic
A   A   A

Restrictii de trafic, sambata, in Capitala

Restrictii de trafic, sambata, in Capitala
Foto: Arhiva Ziare.com
Traficul rutier se va restrictiona sambata, intre orele 16:00 - 19:00, pe banda III a sensului de mers dinspre Sos. Panduri catre Piata Eroilor, avand in vedere ca va avea loc parada elevilor pe strada Prof. Dr. Rainer, segmentul cuprins intre Sos. Panduri si Piata Eroilor, in cadrul evenimentului cultural artistic denumit "Zilele Sectorului 5".

Totodata, sambata, intre orele 11:00 - 15:00, se va desfasura evenimentul "Aeronautic Show 2018" pe Lacul Morii.

Intrucat zona va fi foarte aglomerata, din cauza numarului mare de participanti, Brigada Rutiera solicita soferilor sa respecte semnalele si indicatiile politistilor rutieri aflati in trafic, sa foloseasca autovehiculele personale cat mai putin pentru a evita blocajele de trafic si sa opteze pentru mijloacele de transport in comun, sa nu opreasca ori sa stationeze decat in locurile special amenajate, sa isi pastreze calmul si sa nu claxoneze abuziv in cazul in care se afla in zone aglomerate.
Politistii Brigazii Rutiere se vor afla in zona adiacenta locului de desfasurare a evenimentului pentru fluidizarea traficului rutier, precum si pentru sanctionarea conducatorilor de autovehicule care opresc sau stationeaza neregulamentar.
Facebook ShareTweet
 Sambata, 15 Septembrie 2018, ora 07:10

 Articol citit de 2692 ori

Citeste si: