Puteti achita rovinieta sau taxa de pod de la Fetesti si prin intermediul unei aplicatii

Miercuri, 26 Iulie 2017, ora 18:59
4436 citiri
Puteti achita rovinieta sau taxa de pod de la Fetesti si prin intermediul unei aplicatii
Foto: Arhiva Ziare.com

Soferii pot achita rovinieta si taxa de pod de la Fetesti - Cernavoda prin intermediul aplicatiei de mobil e-rovinieta.ro, dezvoltata de Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR).

Aplicatia de mobil e-rovinieta poate fi descarcata gratuita de pe Google Play si Apple Store, se arata intr-un comunicat al UNTRR.

"Totodata, utilizatorii retelei de drumuri nationale pot cumpara online rovinieta prin intermediul platformei e-rovinieta.ro. Indiferent de modalitatea aleasa, pe site sau prin aplicatia mobila, utilizatorul poate plati rovinieta si pleca la drum in doar 3 minute. Odata ce rovinieta a fost platita, clientii primesc confirmare de livrare prin SMS si email, iar pentru rovinietele de peste 30 zile cumparatorii sunt avertizati din timp de data de expirare." conform comunicatului.

De asemenea, UNTRR mai mentioneaza ca rovinieta poate fi comandata la orice ora, 24/7 si poate fi platita cu cardul online, prin iTransfer sau prin ordin de plata traditional la orice banca.

"Tariful de trecere pentru podul de la Fetesti - Cernavoda de pe Autostrada A2 poate fi achitat si online. Pentru a achita online tariful online, utilizatorul trebuie sa se inregistreze pe platforma, sa adauge o comanda si sa completeze datele pentru peajul dorit. Plata se poate realiza atat prin intermediul procesatorului securizat de carduri bancare, cat si prin banca cu ordin de plata.

Dupa confirmarea platii se emite peajul, iar clientul primeste prin e-mail factura si datele peajului si gratuit prin SMS datele peajului emis. Comenzile, peajele emise si facturile se vor putea accesa oricand in cadrul contului de pe platforma. In felul acesta, soferii scapa de cozile de la statiile de taxare de la Fetesti si benzinarii", mai spune UNTRR.

Uniunea reaminteste ca trecerile de pod de la Fetesti-Cernavoda pot fi achitate anticipat sau dupa ce s-a trecut de statiile de taxare, pana la ora 23:59 a zilei urmatoare efectuarii trecerii.

Prin achitarea online a rovinietei sau a trecerilor de pod prin intermediul www.e-rovinieta.ro si www.taxa-pod-fetesti.ro sau a aplicatiei de mobil e-rovinieta.ro, clientii nu au niciun cost suplimentar, acestia urmand sa achite tarifele conform legislatiei in vigoare.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#taxa Fetesti plata aplicatie mobil, #rovinieta platita online , #soferi