Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > proteste
A   A   A

UPDATE Protest dupa disparitia listelor Fara Penali: E semnatura MEA. Ia mana de pe ea!

UPDATE Protest dupa disparitia listelor Fara Penali: E semnatura MEA. Ia mana de pe ea!
Foto: Facebook/Umbrela Anticoruptie ClujE semnatura MEA. Ia mana de pe ea.
Oamenii care au semnat pentru campania "Fara penali", organizata de USR, sunt indignati dupa ce formatiunea a acuzat ca ar fi fost furate dosare cu semnaturi.

Astfel, acestia se organizeaza pentru a iesi in strada. Este deja anuntat un protest la Cluj pentru duminica la ora 18:00.

Aici, oamenii se vor strange la Monumentul Memorandistilor Cluj-Napoca, conform evenimentului E semnatura MEA. Ia mana de pe ea, organizat de Umbrela Anticoruptie Cluj.

"1 milion de oameni. Atatia suntem cei care am semnat initiativa Fara Penali In Functii Publice. Am alergat zile, saptamani si luni pentru a strange numarul necesar de semnaturi, care a fost si dublat pana la finalul campaniei.

Romania a spus clar si raspicat ca e satula de hotie, de coruptie si de infractori care sa ocupe functii de conducere. Iar acum, aceiasi infractori vor sa ne fure semnaturile, sa de discrediteze si sa distruga sansele de materializare a initiativei noastre", se arata pe pagina evenimentului.
Organizatorii indeamna oamenii sa puna picioarul in prag.

"Sunt semnaturile noastre, ale familiilor noastre si ale prietenilor nostri. Sunt semnaturile romanilor de pretutindeni care vor ceva mai bun. Iar ei, coruptii din varful piramidei, nu vor avea un cuvant de spus in asta. Ne vedem din nou in strada. Venim pregatiti sa le spunem hotarat: 'E Semnatura MEA. Ia mana de pe ea!!!'", au adaugat ei.

UPDATE 22.19: Aproximativ 60 de persoane au protestat, duminica, la Cluj-Napoca, impotriva celor cu dosare penale care ocupa functii publice si pentru sustinerea initiativei "Fara penali in functii publice".

Protestatarii au purtat steaguri tricolore si ale UE si pancarte cu mesaje precum "Demisia tuturor penalilor din Parlament" sau "Jos Guvernul". De asemenea, ei au scandat, printre altele, "Nu cedam, nu capitulam", "Jos cenzura", "Romania, trezeste-te", "Dragnea, nu uita, Romania nu-i a ta", transmite Agerpres.
Citeste mai multe informatii despre situatia initiativei Fara penali in functii publice:

#Fara penali in functii publice: Deputatii PSD, ALDE si UDMR fac plangere penala pentru cele aproape 1.000.000 de semnaturiUSR: ALERTA! Dragnea fura si dosare cu semnaturi Fara Penali. Au disparut peste 200.000#Fara Penali: Functionarii care au falsificat nota informativa se aleg cu plangeri penale. USR supravegheaza depunerea listelor la CCR

A.G.
Facebook ShareTweet
 Duminica, 10 Februarie 2019, ora 22:20

 Articol citit de 16932 ori

Citeste si: