Protest de amploare pe 12 mai, in Piata Victoriei. Sunt invitati si parlamentarii europeni

Marti, 17 Aprilie 2018, ora 11:05
17219 citiri
Protest de amploare pe 12 mai, in Piata Victoriei. Sunt invitati si parlamentarii europeni
Foto: Facebook/Coruptia ucideVrem Europa, nu dictatura!

Un protest de amploare este anuntat pentru 12 mai in Piata Victoriei din Capitala, imaginea actiunii "Vrem Europa, nu dictatura!" fiind o poza cu Liviu Dragnea pe care scrie "Vreti sa mai fiu vataful vostru?".

Evenimentul va incepe la ora 18:00.

"De la preluarea guvernarii, coalitia PSD-ALDE nu si-a respectat promisiunile facute in campania electorala, ci a avut doua prioritati: sa isi salveze de inchisoare VIP-urile cu dosare penale si sa instaureze in Romania un regim in care forta legii si democratia sunt strivite de forta institutiilor politice.

Metodele si actiunile PSD-ALDE au ca efect indepartarea Romaniei de standardele europene si democratice si aruncarea ei in liga regimurilor autocratice, in care domnesc interesele si bunul-plac al celor care au acces la butoanele politice, iar societatea este lipsita de sansa de a sanctiona derapajele acestora", se arata pe pagina de Facebook a evenimentului.

Organizatorii sustin ca fac parte din generatia care a avut sansa sa vada cu adevarat ce inseamna democratia si valorile europene.

"Suntem generatia care le pretuim si nu vom renunta la ele, doar pentru ca stau in calea salvarii de dosare penale a unor lideri politici precum Liviu Dragnea sau Calin Popescu-Tariceanu!

Ne vedem pe 12 mai. Tine de fiecare sa distribuim acest eveniment pentru a avea efectul dorit. Asta nu inseamna ca nu o sa iesim mai devreme, daca vedem ca urmeaza sa treaca legile justitiei, codul penal modificat in interesul infractorilor etc", au adaugat ei.

La protestul de la Bucuresti sunt invitati si europarlamentarii, mesajul fiind transmis de Cristian Preda in plenul Parlamentului European.

"Cetatenii ies din nou in strada pentru o Romanie Europeana. Doua organizatii civice care au organizat protestele recente au invitat membrii liberi sa vina la Bucuresti pe 12 mai. Veniti cu totii sa vedeti ce fac socialistii si liberalii din tara mea. Multumesc", a transmis Cristian Preda.

Si in tara au inceput sa se organizeze proteste in aceeasi zi. Deocamdata este anuntat unul la Timisoara, incepand cu ora 18:00, in Piata Operei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Protest 12 mai Bucuresti, #Protest 12 mai Timisoara, #protest Vrem Europa nu dictatura , #proteste
Comentarii