Protectia Copilului face ancheta dupa clipul electoral PSD in care canta copii

Vineri, 24 Mai 2019, ora 16:11
5313 citiri
Protectia Copilului face ancheta dupa clipul electoral PSD in care canta copii
Foto: Arhiva Ziare.com

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Maramures s-a autosesizat dupa aparitia unui videoclip pro-PSD in care canta doi copii.

Purtatorul de cuvant al DGASPC Maramures, Adrian Mandru, a declarat, vineri, ca situatia va fi evaluata si se va stabili daca celor doi minori le-au fost incalcate drepturile.

"DGASPC Maramures s-a autosesizat in urma aparitiei in spatiul public a unui videoclip in care apar doi copii, minori, ca interpreti. Acestia au fost identificati, fiind vorba despre doi frati din Baia Mare.

Incercam sa luam legatura cu parintii pentru a vedea daca au acordul lor pentru a filma videoclipul. Se va evalua situatia si se va stabili daca au fost incalcate drepturile copiilor", a afirmat Mandru.

Videoclipul ar fi fost filmat in incinta Muzeului Satului din Baia Mare.

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a postat joi pe Facebook o melodie maramureseana, interpretata de doi copii.

"A mai aparut un cantec superb din Tara Maramuresului! Despre PSD", a scris Codrin Stefanescu pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, intr-un comentariu, el a precizat ca nu PSD a comandat cantecul.

"Superba melodia! Nu noi am comandat asta! Oamenii canta din tot sufletul. In toata tara", a mai scris secretarul general al social-democratilor.

In cantecul "Hai, romani, iesiti la vot", doi copii interpreteaza o linie melodica specifica zonei Maramuresului, pe un text in care oamenii sunt indemnati sa voteze PSD.

"Frunza verde de bostan/ Eu nu-i fac sluj lui Timmermans" si "PSD-ul nu jigneste/ El doar ca ne ocroteste/ Gradinite, scoli si bani/ Ca s-ajungem oameni mari/De la PSD invatam/ Pe bunici sa-i ajutam/ Pe bunici sa-i ajutam/ Cu pensia lor marita/ Viata e mai linistita", sunt doar cateva dintre versurile cantecului pro-PSD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#ancheta copii cantec pro PSD, #cantec popular pro PSD , #ancheta
Comentarii