Povestea politistului de la Rutiera, judecat pentru ca i-a facut avansuri sexuale unei soferite neatente: Pot sa te sarut?

Autor: Ionel Stoica - Redactor-sef adjunct Ziare.com
Vineri, 28 Februarie 2020, ora 08:22
39202 citiri
Povestea politistului de la Rutiera, judecat pentru ca i-a facut avansuri sexuale unei soferite neatente: Pot sa te sarut?
Foto: Arhiva Facebook/ Politia Romana

Un agent de politie din cadrul Biroului de Accidente Usoare - Sector 1 a fost condamnat anul trecut la un an de inchisoare cu suspendare pentru folosirea abuziva a functiei in scop sexual, dupa ce i-ar fi cerut favoruri unei tinere care facuse un accident usor. Decizia a fost data de Judecatoria Sectorului 1 si nu este definitiva.

Procesele care au ca obiect infractiunea de folosire abuziva a functiei in scop sexual sunt foarte rare in instantele din Romania, iar pedepsele, cand se dau, sunt in general cu amenda penala.

Vorbim de o infractiune care se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani. In cele mai multe astfel de cazuri sunt implicati sefi din administratie publica, politisti sau jandarmi, potrivit unei analize a jurisprundentei in aceste cazuri realizata de Ziare.com.

Dupa cum aratam, agentul Gabriel Perju a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare. Pe o perioada de doi ani in care se afla sub supraveghere, politistul trebuie sa respecte mai multe masuri, printre care sa frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare sociala derulate de catre Serviciul de Probatiune sau organizate in colaborare cu institutii din comunitate.

In plus, el trebuie sa presteze, pe o perioada de 60 de zile, munca neremunerata in folosul comunitatii in cadrul Administratiei Domeniului Public Sector 2 sau in cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Sector 3.

Politistul a contestat decizia, iar cazul a ajuns pe masa judecatorilor Curtii de Apel Bucuresti care vor da decizia definitiva.

Accidentul de la Arcul de Triumf

Totul incepe pe 7 martie 2017, cand Alesia (din motive ce tin de protectia victimelor am ales un alt nume - n.red.), victima din acest acest caz, a facut un accident in sensul giratoriu de la Arcul de Triumf din Bucuresti.

Cazul a fost repartizat politistului Perju. Pe 27 aprilie 2017, in timpul discutiilor dintre Alesia si agentul Perju, barbatul i-ar fi spus ca risca suspendarea permisului de conducere sau un dosar penal. Dar i-ar fi propus si o solutie favorabila in schimbul unor favoruri sexuale.

Inregistrarea cu telefonul

A fost momentul in care femeia s-a retras aproximativ o ora in autoturismul proprietate personala pentru a se linisti si a decis sa inregistreze cu telefonul discutia cu politistul. Aceasta inregistrare este proba-cheie in acest caz.

In ianuarie 2018, Perju a negat acuzatiile in acest caz, intr-o interventie pentru TVR, facuta in momentul trimiterii in judecata. "A avut loc prima discutie in care eu am vorbit despre amenzi si dumneaei a venit cu propuneri. In cea de-a doua discutie, dumneaei m-a provocat sa spun anumite lucruri pentru a da de inteles ca eu sustin acest lucru. Nu mi-am dat seama ca dumneaei inregistreaza, desi s-a tinut dupa mine o perioada destul de lunga," declara politistul.

Iata principalele discutii

Alesia: ... Dar nu stiu ce sa va mai zic! Infractiunile pe care mi le spuneti dumneavoastra sunt incredibil de mari pentru un accident in care nici macar, pur si simplu, am mers si ala m-a lovit in spate sau ne-am agatat, in fine! Si am stat si m-am gandit si chiar... Nu stiu, deci spuneti-mi cum vreti sa facem, dar mi se pare ca sunt niste sanctiuni foarte mari, dosar penal si 30 de zile...

Politistul Perju: Da. Eu v-am spus. Sunt doua cazuri! Ori dosar penal, ori sa va retin permisul! Nu va fac si dosar penal si 30 de zile, deci sunt doua cazuri distincte...

Alesia: Dar dosar penal este un lucru foarte grav, cum adica?!

Politistul Perju: ... Se fac acte premergatoare, procurorul decide daca e infractiune, dosar penal sau ramane de competenta judecatoriei.... (neinteligibil)... parchetul.

Tatonarea

Politistul Perju: Nu-i adevarat! Posibilitatile sunt doua, ti-am spus, de solutionare a accidentului sunt doua! Una, sa-ti iau permisul 60 de zile, da? Pentru faptul ca nu te-ai prezentat in cel mult 24 de ore, ca asa scrie la legea asta! Deci la mine daca ai trecut 5 minute peste termenul prevazut de lege, nu te-ai prezentat in 24 de ore! Tu ai spus intre ora 13 si ora 14!

Alesia: Chiar nici nu stiu la ce ora!

...

Politistul Perju: Deci spuneti, domnisoara...

Alesia: Deci ambele variante sunt, sunt pentru mine foarte grave.

Politistul Perju: Da, dar a treia varianta nu...

Alesia: A treia varianta ce nu?

Politistul Perju: A treia varianta nu ne cunoastem...

Alesia: Pai nu ne cunoastem... Nu ne cunoastem!

Politistul Perju: ... Pai, asta e a treia varianta...

Alesia: ... Da' asta nu inseamna ca na, ... nu stiu? Ce anume concret?

Politistul Perju: Concret, ce? Ce vrei sa vezi de la mine? Concret...

Alesia: Concret, nu stiu... Eu cred ca putem sa ajungem la un...

Politistul Perju: Sa ne cunoastem?

Alesia: Da.

Politistul Perju: Negociem...

Alesia: Nu negociez pe asa ceva.

Politistul Perju: Eu asa am inteles...

Alesia: Eu nu negociez cu asemenea lucruri...

Politistul Perju: ... Ca ajungem sa ne cunoastem.

Alesia: ... Eu sunt intr-o situatie in care nu am...

Politistul Perju: ...Daca nu vrei sa ne cunoastem, deja este foarte tarziu si eu nu pot sa stau cu lucrarea asta atat de mult. Ea este adevarat are o luna si ti-am zis o luna si jumatate e ok... Inca pentru asta n-am facut raport, dupa cum vezi asta... pentru toate hartiile n-am facute rapoarte aditionale... Cum am facut pentru altele care le-am solutionat... (neinteligibil)...

Foto: Facebook/ Politia Romana (Arhiva)

"Nu vad ce alegere am de facut aicea"

Alesia: Eu maine plec din Bucuresti, dar saptamana viitoare sunt in Bucuresti.

Politistul Perju: Ok... Esti in Bucuresti... Dar eu iti garantez ca n-o sa putem sa ne cunoastem...

Alesia: Cum adica?

Politistul Perju: Sa ne cunoastem, sa stam la cafea, sa bem cafeaua, sa discutam, sa vorbim, sa... nu stiu!

Alesia: Pai si de ce sa nu putem?

Politistul Perju: Pentru ca n-o sa putem... Asa zic eu.

Alesia: Si eu am zis ca...

Politistul Perju: Am putea sa ne cunoastem, am putea... Eu zic, ca nu o sa ne cunoastem!

Alesia: De ce? Nu vad ce... ce alegere am de facut aicea...

Politistul Perju: Pai, stiind ca ai pierdut atata timp, solutionez acum?

Alesia: Eu vreau o solutionare, dar nu una atat de dura... 30 de zile sau penal...

Politistul Perju: Ba! Stai asa! Stai asa! Fii atent aici! Nu cunosti cine, ce... Zi tu! In situatia in care, se intampla un accident...

Politist: "Zi, botic!"

Politistul Perju: Eu ti-am spus, una din alea doua. Una din alea doua ...neinteligibil... (Se aud pasi ca si cum s-ar deplasa prin incapere - nota procurorilor). Trebuie... neinteligibil... Gandeste-te, hotaraste-te si facem asa, facem asa... Zi, botic!

Alesia: Ce sa mai zic? Si deci... asta...

Politistul Perju: Hai ca facem noi altfel, iti iau permisul, iti dau amenda ca nu te-ai asigurat corespunzator la schimbarea directiei de mers...

Alesia: Da' io n-am schimbat directia de mers, ala a schimbat-o, e absurd.

Politistul Perju: Este total absurd sa zici ca te-a lovit unu' pe partea stanga in situatia in care ala face stanga.

...

Alesia: Si a treia posibilitate care e?

Politistul Perju: Care?

Alesia: Referitor la solutionare?

Politistul Perju: Ti-am spus care e a treia posibilitate.

Alesia: Asa si cum trebuie?

Politistul Perju: Aia in care noi ne cunosteam mai bine si puteam sa ...

Alesia: Si cum s-ar fi solutionat atunci?

Politistul Perju: Sa sa solutioneze ce? Asta?

Alesia: Da.

Politistul Perju: Tu ce zici, se solutiona mai rau pentru un prieten de-al meu? Tu daca ai, ai un prieten tu ii faci mai rau sau incerci sa-i faci mai bine?

Alesia: Pai incerci sa-i faci mai bine.

Politistul Perju: Si cum ii faci asta?

Alesia: Ajutandu-l.

Politistul Perju: Pai, aia era, a treia era de ajutor. Dar iti repet, aia de ajutor este aia in care ...(neinteligibil)...

Alesia: Eu am nevoie acum de un mare ajutor.

Politistul Perju: Eu!

Alesia: Pe bune!

Politistul Perju: Si ce vrei?

Alesia: Adica vrei sa-ti taie gatul sau vrei sa-ti taie gatul, alege! Nu, nu vreau nici una nici...

"Am posibilitatea sa te indispun"

Politistul Perju: Am posibilitatea sa-ti tai gatul sau am posibilitatea sa te indispun... sa zic asa, ca nu mai poti sa ai atata dispozitie, sa ai atata libertate, sa mai iau din ea... Din punctul meu de vedere, iti fac dosar penal, ala ar fi sa-ti tai gatul, pentru ca ar insemna avocati, plimbari pe la parchet, toate celelalte. Daca vrei, te reprezinti singura, nu este nicio problema, dar ar insemna plimbari la parchet, da? Iar celalalt este faptul ca ramai fara permis si ramai indisponibilizata treizeci de zile, cinspe zile ai drept de circulatie, dupa care stai treizeci de zile si esti legata de maini si de picioare oarecum, ca nu mai ai libertatea aia de miscare cu masina.

Alesia: Da, nu pot sa ajung la birou, nu pot sa ajung la cursuri, nu pot sa...

Politistul Perju: Ba da, te duci la birou, poti sa te duci la cursuri...

Alesia: Decat cu taxiul, da.

Politistul Perju: Dar toate astea le-ai face cu taxiul sau le-ai face cu un prieten, sau le-ai face cu sotul care sa vina sa te ia, sa te duca...

Alesia: Da, da, da, nu face nimeni. Ma rog...

Politistul Perju: De ce esti asa? Nu face nimeni. Face, daca poate sa faca, face si daca vrea sa te ajute poate sa faca.

Alesia: Da' tu nu ma poti ajuta cu alta solutionare decat aceste doua?

Politistul Perju: Pai e prima oara cand ne vedem. Asta ar insemna ca noi ar fi trebuit sa ne mai vedem de patru, cinci ori, sa fi baut o cafea, sa te fi cunoscut mai bine, sa fi vazut ce si cum...

Alesia: Asa...

Politistul Perju: Asa. Nu-i nimica... nasol... pana aici.

Alesia: Nu.

Politistul Perju: Nu, da' numai ca nu au fost, toate aceste lucruri nu au fost pana acuma.

Alesia: Pai n-a fost ca-i prima zi cand ne vedem.

Politistul Perju: Vezi?

Alesia: A...

Politistul Perju: ... Ma deranjeaza, ma irita cand le vad pe toate ca... ca io-s mai fitos asa, nu-mi place de ...(neinteligibil)...

Se ajunge iar la a treia varianta

Alesia: Si a treia varianta deci, cu ce... s-ar solutiona?

Politistul Perju: Nu pot sa-ti spun. A treia varianta ar fi o varianta... ti-am zis, destul de nasoala.

Alesia: Pai de ce nasoala?

Politistul Perju: Pai e pentru mine nasoala.

Alesia: De ce?

Politistul Perju: Pentru ca daca tu ai face contestatie sau asta s-ar duce si ar face contestatie...

Alesia: Omul vrea sa-si repare masina, atat.

Politistul Perju: Da, da' nu m-ai inteles, omu' vrea sa-si repare masina, dar daca asiguratorii... ca nu sunt eu singurul care decide. De aicea pleaca la asiguratori, asiguratorii se uita iarasi cu masinile voastre, ne cer pozele, ne cer declaratiile voastre, sa vada ce ati declarat, cum ati declarat...

Alesia: Asa...

Politistul Perju: Sa interpreteze orice chichita. Si daca aia interpreteaza si se uita pe declaratii si vede, da, astea, si vede ce scriu io, zice stai asa, militeanu' a fost cu ei. Crede-ma! Daca ai sti cat am scris, pentru faptul ca din prostie am gresit, deci nu ca am vrut sa ajut pe cineva, din prostie am gresit ora, da? Ce... m-am luat dupa declaratia, cum ar fi aicea la tine, m-am luat dupa declaratia ta si am trecut ora 14:00. Ca de ce ma iau dupa declaratia lu' ala vinovat! Pai ala zice ora. Si am zis ora 14:00 si nu era ora 14:00, ...Pe inregistrare era ora 13:00... si 40, ceva de genul asta. Erau 20 de minute peste cat am trecut eu, da? Si a zis ca am fost mana in mana ca sa nu-i iau permisul. Si am facut la rapoarte peste rapoarte, ca de ce a fost asa? Aia a fost o situatie in care persoana care am ajutat-o s-a dus si a facut contestatie ca nu i-a convenit faptul ca-i amenda mare. Si i-a spus un prieten ca daca face contestatie scapa de puncte, ceva de genu' asta.

Deci partea a treia e aia in care tre' sa ne cunoastem. Si aia...Da' avand sot acasa si asteptandu-te, nu putem sa ne cunoastem. Ca nu vreau sa-ti fac probleme, nici sa-ti iau permisul, nici acasa, na. Vezi, asa pic eu prost, ca stau eu si ma gandesc numai pentru mine, sa-mi fie mie bine, cred c-as fi fost mult mai departe si n-as fi avut atatea probleme.

Alesia: Si atuncea ce ramane, ramane dosarul penal sau ce?

Politistul Perju: Pai sa-ti tai capul, nu-ti tai capul, ca n-am de ce. ...neinteligibil...

Alesia: Pai fara permis tot aia e.

Politistul Perju: Nu-i tot aia, tu nu intelegi, dosar penal e una, fara permis ramai 30 de zile.

"Stii foarte bine la ce ma refer"

Alesia: Si ma pui intr-o situatie in care nu am..., nu pot sa-ti zic acuma absolut nimic, adica intelegi si tu... Chiar tu imi spui, dar pe de alta parte ca as putea sa, ar fi o formula prin care m-ai putea ajuta si atunci...

Politistul Perju: Eu ti-am spus, nu spun...ti-am spus o data, nu o sa-ti mai spun... (neinteligibil)... ti-am spus...

Alesia: Si asta as vrea sa stiu cum putem... cum ai putea sa ma ajuti. Ti-am zis ce pot eu, tu zici, imi spui ce parere ai tu si cu asta-basta.

Politistul Perju: Ce parere am eu despre... de ce?

Alesia: Tu vrei o relatie cu cineva, eu am deja o relatie.

Politistul Perju: Cu tine ma intalnesc, dar eu nu ma refer la o relatie stabila, sa... e sotul tau, e prietenul tau, nu stiu, cine este, nu vreau sa-ti fac probleme, atat ti-am zis ...(neinteligibil)...

Alesia: Si atunci cum? Cum sa fie? Sa fie ce? Sa ne intalnim o data sau ce anume?

Politistul Perju: Nu stiu, nu-ti spun absolut nimic... Nu, nu stiu, poate nici nu o sa trebuiasca sa ne intalnim, poate nu avem... Stii foarte bine la ce ma refer, ca...tu esti matura, esti mai matura decat mine.

Alesia: Adica mai in varsta?

Politistul Perju: Da.

Alesia: Aoleu!(rade)

"E vorba de o chestie intima!"

Politistul Perju: Tu stii, ca esti trecuta prin viata. Stii la ce ma refer.

Alesia: Da, da' mi-ai explicat ca e vorba de o chestiune intima.

Politistul Perju: Ca sa pot sa...

Alesia: Ca sa poti sa ma ajuti .Si io ti-am zis ca de saptamana viitoare sunt in Bucuresti. Maine plec....

Politistul Perju: Si acuma...

Alesia: Ce-i cu... (rade)... bombele astea?

Politistul Perju: Nu sunt bombe, sincer, eu ti-am aratat, uite, asta prevede, asta scrie, eu asta fac.

Alesia: Da.

Politistul Perju: Si eu te inteleg pe tine. Nu esti prima la care ii iau permisul asta e...eu am facut deja...

Alesia: Nu, deci nici nu pot sa ma gandesc, d-aia sunt atat de atenta si respect toate regulile, pentru ca nu pot sa stau fara permis.

Politistul Perju: Eu aicea iau permise ca si cum tu,...tu, nu stiu ce sa zic, dai,....

Alesia: ... Un mail.

Politistul Perju: ...Print. Sau dai un mail. Asta e la mine, e ceva, a devenit obisnuinta.

Agentul a nuantat sensul cuvintelor

Potrivit motivarari sentintei de condamnare, politistul nu a contestat continutul discutiei, ci "a nuantat mai degraba sensul expresiilor folosite si contextul in care au fost folosite."

"In acest sens, instanta arata ca inculpatul s-a aparat sustinand faptul ca persoana vatamata XXX a fost cea care a avut initiativa de a incerca sa ii propuna solutionarea evenimentului rutier intr-o forma favorabila acesteia, imprejurare in care persoana vatamata ar fi fost dispusa sa iasa in oras la o cafea cu agentul de politie.

Avand in vedere atitudinea acesteia, pe care la acel moment o considera provocatoare, inculpatul a precizat ca a ales sa o provoace la randul sau prin folosirea unor expresii precum Pot sa te sarut? sau Zi, botic!, tocmai pentru a incheia discutia ce oricum se prelungise mult timp," prezinta instanta punctul de vedere al politistului Perju.

"A treia varianta" nu exista

Judecatorii insa sustin ca din cuprinsul convorbirii rezulta ca cea de-a treia varianta de rezolvare a situatiei create ca urmare a accidentului rutier despre care se face vorbire nu este in mod evident una prevazuta de lege, aspect ce rezulta atat din convorbirea dintre politist si persoana vatamata la data de 27 aprilie 2017, precum si din declaratia acesteia din urma.

Magistratii prezinta citate din discutie, potrivit carora prima mentiune despre a treia varianta de solutionare a cauzei este facuta de catre omul legii. In plus, discutia a ajuns sa se poarte exclusiv cu privire la o alta varianta de solutionare a cauzei ce nu este prevazuta de lege si care depindea exclusiv de vointa femeii, respectiv de acordul acesteia de a ceda solicitarii favorurilor de natura sexuala pentru rezolvarea favorabila a cauzei.

Exemplele punctate de instanta

"Relevante sunt pasajele in care inculpatul s-a indepartat de conduita impusa de catre rigoarea profesiei publice pe care o exercita si a inceput sa expuna anumite solicitari ce in contextul dat au avut efectul de a prefigura obtinerea unor favoruri sexuale pentru solutionarea favorabila a cauzei, mai ales din prisma faptului ca inculpatul a insistat pe detalierea efectelor cele mai grave ale raspunderii si anume raspunderea penala, tocmai pentru a evidentia situatia de superioritate si autoritate in care se afla fata de persoana vatamata:"

Politistul Perju: Deci partea a treia e aia in care tre' sa ne cunoastem. Si aia... Da' avand sot acasa si asteptandu-te, nu putem sa ne cunoastem. Ca nu vreau sa-ti fac probleme, nici sa-ti iau permisul, nici acasa, na.

Alesia: Da... ai mai ajutat si alti oameni mi-ai zis adineauri...

Politistul Perju: Da... Si mi-am furat-o si de asta zic sa nu mai ajut decat cunostintele mele care le cunosc bine sau persoanele care...sau persoanele care, da, au ajuns sa fie cunostintele mele, INTIME, sa zic asa ca sa intelegi. Deci faptul ca stiu ca am ajutat pe unu' care are un magazin de materiale constructii, care n-o sa ma duc niciodata la el sa iau materiale de constructii... e una! Alta este faptul sa ajut o prietena cu care stau si vorbesc la trei, patru zile, cinci zile si ma intreaba ce fac si discutam... sau bem cafele, intelegi ce am vrut sa zic... Eu stiu ca tu esti sagetatoare.

...

Politistul Perju: Deci. Uite programul de lucru, ramai dupa program, daca se poate sa ... (neinteligibil)..... Deci nu o lua ca pe o obligatie.

Alesia: ...(tuseste)... Nu stiu ce sa zic acuma. Sunt foarte speriata.

Politistul Perju: Pot sa te sarut?

Alesia: Nu, nu vreau sa ma saruti... (neinteligibil)... Solutioneaza-l acum daca poti sa-l solutionezi!...intr-un mod...

Politistul Perju: Si sa risc si daca te razgandesti dupa aia? (...) Mai, ti-am zis....varianta e ca io incerc sa-ti ajut pe cat de mult pot...

Judecatori: Interceptarile sunt clare

Instanta a mai retinut ca pretinderea de favoruri de natura sexuala rezulta din modalitatea in care s-a derulat discutia dintre persoana vatamata si inculpat, astfel cum aceasta a fost analizata mai sus in cuprinsul considerentelor.

"Instanta observa ca expresiile folosite de catre inculpat nu sunt interpretabile si nu exista riscul ca acestea sa fie scoase din context, din ansamblul discutiei in general si prin prisma pasajelor relevante pentru cauza in special, rezulta fara putinta de tagada ca inculpatul a expus initial variantele de solutionare legala a spetei doar pentru a putea ulterior sa insiste asupra unei variante alternative, ce a implicat trimiteri directe si indirecte la favoruri de natura sexuala si care in mod evident ar fi condus, daca ar fi fost acceptata de catre persoana vatamata, la o solutionare favorabila a cauzei," conchide Judecatoria Sectorului 1.

Pozitionare explicita de superioritate

Magistratii arata ca femeia in mod corect a dedus din comportamentul politistului ca acesta pretinde favoruri de natura sexuala, aspecte confirmate de transcrierea inregistrarii ambientale.

Toate acestea s-ar fi derulat sub aspectul unei pozitionari explicite de superioritate si autoritate din partea inculpatului, dar si in contextul unei pozitionari implicite resimtite de catre persoana vatamata, ca urmare a faptului ca inculpatul era persoana care o cerceta in dosarul contraventional.

"Chiar daca persoana vatamata a insistat asupra rezolvarii situatiei juridice intr-un mod cat mai favorabil acesteia din urma, comportamentul acesteia nu a depasit limitele unei discutii firesti, inculpatul fiind cel care a avut initiativa intalnirii dintre cei doi si a conversatiei cu conotatie sexuala, iar nu persoana vatamata," se arata in sentinta.

De ce un an cu suspendare

Atunci cand a stabilit pedeapsa, instanta a avut in vedere imprejurarile si modul de comitere a faptei, respectiv pretinderea si obtinerea de favoruri de natura sexuala de catre un organ de politie de la o persoana asupra careia desfasura activitati specifice functiei, prin pretinderea unor favoruri de natura sexuala, aspecte de natura a califica fapta ca fiind grava.

"Are in vedere instanta in primul rand calitatea inculpatului de organ de politie, iar nu de simplu functionar public, care cunostea rigorile legii penale si avea in primul rand obligatia deontologica de a se abtine de la orice pretindere a unei intalniri extraprofesionale cu numita XXX, precum si obligatia legala de a se abtine sa ii induca ideea persoanei vatamate ca solutia in cauza depinde de obtinerea unor favoruri de natura sexuala.

Pregatirea inculpatului, care desfasura activitati specifice profesiei de politist, impunea o conduita ireprosabila din partea acestuia si lipsa interactiunii extraprofesionale cu persoanele implicate in cauzele pe care le solutioneaza," motiveaza Judecatoria Sectorului 1.

"Salvat" de studiile superioare

In ceea ce priveste starea de pericol creata pentru valoarea ocrotita, instanta a avut in vedere ca infractiunea savarsita este una de pericol: "Prin fapta sa, in principal, inculpatul a adus atingere bunei desfasurari a relatiilor de serviciu ale organelor de politie."

"Motivul savarsirii infractiunii este reprezentat de obtinerea de satisfactii de natura sexuala prin abuzarea de functia detinuta de catre inculpat.

In cursul procesului penal, in esenta, inculpatul a avut o atitudine partial sincera, recunoscand discutia avuta - care de altfel a fost inregistrata- insa a apreciat ca fapta sa nu constituie infractiune, fiind vorba de un comportament simulat ce a fost alimentat de provocarile persoanei vatamate.

Inculpatul are studii superioare, nu este cunoscut cu antecedente penale, fiind apreciat de catre colegi in ceea ce priveste activitatea desfasurata," mai motiveaza Judecatoria Sectorului 1.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Politia Romana, #politist avansuri sexuale, #agent politie avansuri, #sentinta politist , #politie
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Ce-are sexu' cu sărutu'?
Poza ORCA
ORCA
rank 5