Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > perchezitii
A   A   A

Politistii fac perchezitii la locuintele a trei protestatari de la mitingul din 10 august

Politistii fac perchezitii la locuintele a trei protestatari de la mitingul din 10 august
Foto: Arhiva Ziare.com
Politisti si procurori din Capitala au facut, joi, perchezitii la locuintele a trei persoane intr-un dosar privind acte de violenta fizica si morala impotriva unor jandarmi care au intervenit la mitingul din 10 august, din Piata Victoriei.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, joi, de reprezentantii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti, procurorii fac cercetari intr-o cauza penala cu privire la exercitarea de acte de violenta fizica si morala impotriva persoanelor vatamate, care au avut calitatea de organe de Jandarmerie si au desfasurat activitati cu ocazia protestului din Piata Victoriei din 10/11 august.

Joi, au fost facute, in baza autorizatiilor obtinute de la judecatorul de drepturi si libertati de la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti, perchezitii la domiciliile a trei persoane, necesare pentru aflarea adevarului in prezenta cauza.
La efectuarea perchezitiilor domiciliare, procurorii au beneficiat de sprijinul politistilor Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Serviciul Investigatii Criminale.

Pana acum procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au anuntat cum, rand pe rand, sapte persoane au fost puse sub urmarire penala in dosarul privind jandarmii loviti pe 10 august. Patru dintre acestia se aflau saptamana trecuta in arest preventiv, doi in arest la domiciliu si unul sub control judiciar.

Citeste si Doua luni de la violentele din 10 august: Ancheta merge greu, PSD vrea sa interzica protestele, Jandarmeria sa-si ancheteze victimele
Facebook ShareTweet
 Joi, 11 Octombrie 2018, ora 11:50

 Articol citit de 2022 ori

Citeste si: