Bucuresti: Politistii au tras 10 focuri de arma dupa un sofer beat, fara permis si care a trecut pe rosu

Luni, 07 Octombrie 2019, ora 09:20
5737 citiri
Bucuresti: Politistii au tras 10 focuri de arma dupa un sofer beat, fara permis si care a trecut pe rosu
Foto: Arhiva Ziare.com

Un sofer din Capitala a fost oprit de politisti cu focuri de arma, in Sectorul 4.

Barbatul de 28 de ani nu a vrut sa opreasca la semnalul politistilor.

Oamenii legii au inceput sa il urmareasca si la un moment dat au tras 10 focuri de arma, insa soferul si-a continuat drumul. Agentii au cerut ajutorul altor echipaje, care au incercat sa il opreasca, dar nici acestea nu au reusit. Soferul a fugit pana in zona Vitan, unde a lovit o masina.

"In cursul acestei dimineti, in jurul orei 00:30, politisti din cadrul Sectiei 16 Politie, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au observat pe o strada din Sectorul 4 al Capitalei, un autoturism cu mai multi ocupanti, care se deplasa sinuos pe carosabil.

Politistii au procedat la efectuarea manevrelor pentru oprirea regulamentara a autovehiculului, moment in care conducatorul auto a simulat oprirea, apoi a accelerat. Imediat, s-a pornit in urmarirea autoturismului, iar la o intersectie, un echipaj de la Sectia 15 Politie, solicitat ca sprijin, a incercat sa opreasca masina, insa dupa refuzul soferului de a opri, au folosit armamentul din dotare, executand focuri de avertisment in plan vertical, autoturismul neoprind nici de aceasta data", anunta Politia Capitalei.

Politistii au facut din nou uz de arma cand, ajuns la o alta intersectie, soferul a patruns pe culoarea rosie a semaforului electric acrosand un alt autoturism care se deplasa regulamentar, fiind interceptat si oprit.

Autoturismul lovit era condus de o femeie, care a suferit leziuni usoare.

"Cei patru ocupanti au coborat si au inceput sa alerge, moment in care, pentru prinderea si imoblizarea acestora, s-a folosit din nou armamentul din dotare, executandu-se in plan vertical focuri de avertisment", precizeaza Politia.

Barbatii au fost dusi la sectie, unde au devenit foarte agresivi. Acestia nu aveau nici macar acte de identitate la ei.

In urma primelor verificari s-a stabilit ca soferul autoturismului nu detine permis de conducere, iar in urma testarii cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,78 g/mie in aerul expirat.

Politia precizeaza ca, in ambele cazuri, in urma folosirii armamentului din dotare nu au rezultat victime sau pagube materiale.

Vezi si Impuscaturi in centrul Capitalei: Politistii au prins un strain, care conducea fara permis o masina furata

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#sofer Bucuresti beat politisiti, #focuri arma sofer Bucuresti , #soferi