Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > avion
A   A   A

Panica pe aeroport: Un avion cu peste 100 de pasageri a alunecat pe o pista umeda (Video&Foto)

Panica pe aeroport: Un avion cu peste 100 de pasageri a alunecat pe o pista umeda (Video&Foto)
Foto: captura Twitter
Un avion al Southwest Airlines cu 117 oameni la bord a iesit de pe pista pe aeroportul Hollywood Burbank in momentul in care a aterizat.

Unul dintre pasageri a declarat ca era pregatit pentru o situatie de urgenta, dar ca nu toti s-au speriat, avand in vedere ca langa el cineva trimitea in continuare emailuri, conform ABC News.

Pompierii si echipele de urgenta au sosit de urgenta pe pista. Doar o porsoana a primit ingrijiri medicale la fata locului si nu a fost transportata la spital.

De asemenea, nu au fost inregistrate probleme nici in privinta scurgerii de combustibil, arata My Burbank.

Reprezentantii aeroportului au transmis ca acesta ramane deschis si ca doar pista afectata a fost inchisa.
Hollywood Burbank Airport also know as Bob Hope Airport. The Southwest airplane that was stopped by the Engineered Material Arresting System still being dug out. @KCBSKCALDesk pic.twitter.com/uhu1QXU4aC- stu mundel (@Stu_Mundel) 7 decembrie 2018

No one was injured when a Southwest Airlines plane skidded off a wet runway as it landed during a downpour at Hollywood Burbank Airport in Southern California, coming to a stop in a graded area designed to slow aircraft that overshoot the runway. https://t.co/CiETs9Z4BY pic.twitter.com/ANTJN3JmnX- ABC News (@ABC) 7 decembrie 2018

A.G.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 07 Decembrie 2018, ora 10:51

 Articol citit de 4078 ori

Citeste si: